Dost Kazığı Yemek !
-
sıkma canını kardeşim.
İnsan tanımış oldun. Tanıdığın sandığın insanlarıda tnıyacaksın zamanla ama inşallah bu şekilde tanırsın ki kim dostun değil görürsün.
-
banada aynısı yapıldı hemde mürit tarafından.. s2lemiyorum sende öyle yap boşver ...
-
Arkadaşlık, Dostluk...!
Peh yemişim hepsini.
Babamın kulakları çınlasın;
" İPİMLE, KUŞAĞIM, *iKİMLE, *AŞAĞIM "
Gerisi Hikaye :S
-
koy g*tüne gitsin..bu devirde babana bile güvenmicen
-
hayatta annen hariç hiç kimseye güvenme.-
güvenirsende böyle şeyler gelebilr.
güvenilir.
mesela dışarda kaldın aç kaldın susuz kaldın.hiç bişey bile demeden gidip kapısına dayanbileceğin arkadaş.hiç bişey demzssin.oda san demez
sorgusuz sualsiz yanında kalabilir onun imkanlarından sınırsız yararlanabileceğin ve sana yeter artık adamım çizmeyi aştın demeycek adam varsa odur
öyle istisnalar hariç.herşey olabilr.
-
kendin için yaşa.. güvenme bi allahın kuluna :|
-
benimde 250 lirami çarptı dostum dedigim köpek .. ama anladımki bazı yaşlar gelince 20+ özellikle hayatın acımasız gercekleri daha net belirginleşiyor gözünde..
ilk başlarda çok üzgündüm ama şimdi eskisinden çok daha iyiyim.. tecrübe bunlar.
-
Hoca bence ver numarasını gay sitelerine birazda o uğraşsın sadece bi öneri sen bilirsin :)
-
6 ay önce aynı olayı ben yaşadım...ve 15 gün şok olmuş şekilde günleri geçirdim sonra kendime zor olsada geldim ve şu anda 1 gram aklımda bişey kalmadı kafam rahat artık düşünen ben değilim...düşünen O !!!! ;);)
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------"Dost","Sevgili","Kardeş" v.b kavramlar yalnizca birer hayal ürünüdür.İsteyen istediği gibi kendini avutabilir.
Bunlara inanmayi göze alan insanlar, zaten bu durumu da göze almış olmalıdır.
Geçmiş olsun..
-----------------------------
aynen katılıyom hocam ama bu sözü kazık yemedikce öğrenemiyoz..geçen sene yediğim süper kazıkla akıllandım az bucuk adam oldum ama eminim daha ne kazıklar yicem :S