folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dosta Düşmana Karşı Son Bir Selam Son Bir Elvada

Dosta Düşmana Karşı Son Bir Selam Son Bir Elvada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Ben yazıp çizmekten pek anlamam fakat bazı olaylar gereksinimi istanbula taşınmam ve biraz boşlukta kalmam nedeni ile karşılaştıklarım ve izlenimleri sonucu açıkcası yazmak zorunda hissettim kendimi elimden geldiğince uygun bir dille vurgulamaya çalıştım

Dosta Düşmana Karşı...

Çekildim köşeme insanları izliyorum şimdilerde telefonumun şarjı 5 yada 6 gün gidiyor çünkü sadece izliyorum insanların arkasını toplamakla veya işlerini halletmekle uğraşmıyorum.Eskiden hiç susmayan telefonum şimdi hiç çalmıyor ve bu gün bayramın birinci günü tek kutlama vefalı dostum vodafone'dan sağolsun beni unutmamış iyi dileklerini bir kısa mesajla belirtmiş.

Biliyorum ki köşemden kalkmaya yeltendiğim anda hepiniz yanıma koşacaksınız sanki yardım etmek istercesine, fakat ben farkında olacağım her hareketinizin altında bir çıkar olacak.Düşüncelerinizi, niyetlerinizi kendinize saklayın ve üstüme bir çizgi çekin bu günden sonra ölüm kalım meselesi deseniz bile ben yokum bunu böyle bilin.

Sanmayın ki yıkıldım  sanmayın ki çaresizim, sanmayın ki çırpınıyorum, sadece sizi izliyorum, üstünüzü çiziyorum. Bu günlerde favori parçam "Yonca LODİ - Düştüysek Kalkarız." şarkıda şu sözler geçiyor.

Düştüysek kalkarız, daha ölmedik ya
    Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya

Artık daha dik duruyorum ve göğsümü gere gere karşılıyorum hayatı.Çünkü biliyorum ki hepiniz iyi gün dostuymuşsunuz hayatımda, sesim çıkmıyor, bir mücadelem yok ve en önemlisi size şimdilik bir faydam yok diye sizde yoksunuz. Artık hepinizi tanıyorum, biliyorum.

Bugün hayatımdaki tüm isimlerin üstüne bir çizgi çektim bundan sonra ne siz varsınız benim hayatımda nede ben varım sizin hayatınızda..

Bu satırlar ne bir sitem nede bir rest yazısıdır! Tüm dostlara son bir selam son bir elvedadır...

Saygılarımla Salih SAĞDİLEK.

orjinal yazı:

http://www.salihsagdilek.com/dosta-dusmana-karsi-son-bir-selam-son-bir-elvada.ss

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdilerde telefonumun şarjı 5 yada 6 gün gidiyor çünkü sadece izliyorum insanların arkasını toplamakla veya işlerini halletmekle uğraşmıyorum!

Eskiden o kadar koşar hallederdik ama iş dönüğp dolaşır sana kalır değer kıymet bilmezler

3 senedir çekildim köşeme sadece kendi dalgama bakıyorum ve  işte hayat huzur buymuş

Eskiden ne akdar aptallar derdim benim gibi davrananlara. Sadece kendin için yaşıcakmışsın bu dünyada ( aile sevgili felan bunlar dahil değil )

Onun dışında kendi çıkarların için yaşıcakmışsın ben huzuru mutluluğu böyle buldum. Kafam rahat her şekilde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

dogru olanı yapıosun..

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

msnde herkesinkini kutladim sende dahilsin hoca : D

ImageShack,%20share%20photos,%20pictures,%20free%20image%20hosting,%20free%20video%20hosting,%20image%20hosting,%20video%20hosting,%20photo%20image%20hosting%20site,%20video%20hosting%20site

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

msnde herkesinkini kutladim sende dahilsin hoca : D

ImageShack,%20share%20photos,%20pictures,%20free%20image%20hosting,%20free%20video%20hosting,%20image%20hosting,%20video%20hosting,%20photo%20image%20hosting%20site,%20video%20hosting%20site

bu yazıda sanalda kurulan arkadaşlıklar dahil değil hocam ben normal cevremdekilerden bahsediyorum :)

allaha şükür tek takıldığım yer burası şuana kadar tahribatta herhangi bir yamuk birini görmedim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bu hayatta kimseye bağlanmayacaksın, ztn insanlar senin insanlığın için değil işlerine geldiği için sever sayarlar. işleri bittiğinde kısa zmnda tarihe gömülürsün. kimseye bağlı olmamak gerek.

yalnızlık insanın kaderi, her insan yalnızdır. ama bunu kabullenip, öyle yaşamaya çalışmak zordur.

herkes başaramaz.

o dediğin yalnızlığı 4-5 yıldır çekiyorum. + o dediğin şarkıyı da dinliyordum kaç gündür :)

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

bu hayatta kimseye bağlanmayacaksın, ztn insanlar senin insanlığın için değil işlerine geldiği için sever sayarlar. işleri bittiğinde kısa zmnda tarihe gömülürsün. kimseye bağlı olmamak gerek.

yalnızlık insanın kaderi, her insan yalnızdır. ama bunu kabullenip, öyle yaşamaya çalışmak zordur.

herkes başaramaz.

ben kendimle beraber birçok insanı idare ettim bu zaman kadar kimseyi yüz üstü bırakmadım zor olan buydu bunu yapabildiysem sadece kendi başımın çaresine çok daha kolay bakarım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:

herkes başaramaz.

ben kendimle beraber birçok insanı idare ettim bu zaman kadar kimseyi yüz üstü bırakmadım zor olan buydu bunu yapabildiysem sadece kendi başımın çaresine çok daha kolay bakarım :)

yalnızlık insanın kaderi değil kişilik özelliğidir. insan yalnız olması gerektiği için yalnız olmaz içinden yalnız olmak geldiği için yalnız olmayı seçer.

nietzsche oku hoca yalnızlığın neden çekici olduğunu daha kolay anlarsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hoca siten joomla herhalde tema yı paylaşabilir misin ? konuyla alakasız ama kusura bakma :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek
    Bilinmeyen bunu yazdı:

Hoca siten joomla herhalde tema yı paylaşabilir misin ? konuyla alakasız ama kusura bakma :)

yuh

asdasdsa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

yalnızlık insanın kaderi değil kişilik özelliğidir. insan yalnız olması gerektiği için yalnız olmaz içinden yalnız olmak geldiği için yalnız olmayı seçer.

nietzsche oku hoca yalnızlığın neden çekici olduğunu daha kolay anlarsın.

ölürkende kaderimiz olmuyo demi :) ayrıca nietzsche herşeyi maddeye bağlayan inançsız biri olduğu için şahsen sıcak bakamıyorum o adama.

///______________
Toplam Hit: 3027 Toplam Mesaj: 15