Dosta Düşmana Karşı...
Çekildim köşeme insanları izliyorum şimdilerde telefonumun şarjı 5 yada 6 gün gidiyor çünkü sadece izliyorum insanların arkasını toplamakla veya işlerini halletmekle uğraşmıyorum.Eskiden hiç susmayan telefonum şimdi hiç çalmıyor ve bu gün bayramın birinci günü tek kutlama vefalı dostum vodafone'dan sağolsun beni unutmamış iyi dileklerini bir kısa mesajla belirtmiş.
Biliyorum ki köşemden kalkmaya yeltendiğim anda hepiniz yanıma koşacaksınız sanki yardım etmek istercesine, fakat ben farkında olacağım her hareketinizin altında bir çıkar olacak.Düşüncelerinizi, niyetlerinizi kendinize saklayın ve üstüme bir çizgi çekin bu günden sonra ölüm kalım meselesi deseniz bile ben yokum bunu böyle bilin.
Sanmayın ki yıkıldım sanmayın ki çaresizim, sanmayın ki çırpınıyorum, sadece sizi izliyorum, üstünüzü çiziyorum. Bu günlerde favori parçam "Yonca LODİ - Düştüysek Kalkarız." şarkıda şu sözler geçiyor.
Düştüysek kalkarız, daha ölmedik ya
Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya
Artık daha dik duruyorum ve göğsümü gere gere karşılıyorum hayatı.Çünkü biliyorum ki hepiniz iyi gün dostuymuşsunuz hayatımda, sesim çıkmıyor, bir mücadelem yok ve en önemlisi size şimdilik bir faydam yok diye sizde yoksunuz. Artık hepinizi tanıyorum, biliyorum.
Bugün hayatımdaki tüm isimlerin üstüne bir çizgi çektim bundan sonra ne siz varsınız benim hayatımda nede ben varım sizin hayatınızda..
Bu satırlar ne bir sitem nede bir rest yazısıdır! Tüm dostlara son bir selam son bir elvedadır...
Saygılarımla Salih SAĞDİLEK.
orjinal yazı:
http://www.salihsagdilek.com/dosta-dusmana-karsi-son-bir-selam-son-bir-elvada.ss