Dostluk Mu Sevgilimi???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Abi çık karşılarını dostlarının."Harbici seviorum ben bu kızı.Sizlerde öz kardeşimsiniz.Şimdi benim yerime kendinizi koyun ve bir cevap verin."Eger halen olmaz diolarsa demekki olmaz aga.Fazla kasmanın bir anlamı yok.Nasip kısmet meselesi...

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hoşlandığın kıza git kalbin ne diyosa o seni seviyorum  de

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    gerçekten dostsanız onlar senin içini bilir  yalan söylemedigini anlarlar seviyorum de içindekini dök onlara anlat sevgini gerekirse git o seni biraz fırlama sanan babasınada seviyorum ben bu kızı de

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

güzin bacı olsa akıl danısırdık ama yok buaralar nese kardeş dediğim gibi bendede var aynı dert ama ben gidicem seviyorum ulennnn dicem nolursa olsun zaten bunalımdan yeni çıktım aşk lazım aşk:D

-----------------------------
    istifa ettim kardeş :) artık ayak altında dolaşmıyorum

büyüdüm ben :I

mimi " yim ben ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    nikah mı kıyacan bundan emin misin ne kadar da oLsa istemesende ayrıLıkLar oLacak beLki bunLardan birinin dönüsü oLmayacak.. Dostunu sec sonra yaLnız kaLırsın..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
Toplam Hit: 1692 Toplam Mesaj: 16