Dostluk Omuzunuzda Bir Eldir...Kıymeti Bilinmesi Gereken...
-

Geçenlerde bir arkadaşım göndermişti telefona atmışım yeni buldum ve sizlerle paylaşmak istedim müridler.
Kimi zaman kıymetini bilemediğimiz...Kimi zaman kıymet bilmeyen dostluklar...Kimi zaman ölüme kadar süren dostluklar...
Hani iyi gün kötü gün demeden...Cebinde parası var yada yok demeden...Yaptığı yanlışlardan dolayı yadırgamadan ve sadece usulüyle anlatan dostlar vardır ya...Aslında o dostluklardır bana göre omuzumuzdaki el...
Etrafımda öyle dostum varmı?
SAğolsunlar var...Ve umarım hep olurlar...
Müridler;
Gelip geçici arkadaşlıkların ötesinde...Gel şunu yapalım dediğinizde sonunda dayak yemekde olsa...Sonunda Ölmekde olsa..Sonunda rezil olmakda olsa gelen dostunuz yada dostlarınız varmı?
Bence bir düşünün...
-
resim çok güzel hajı dediklerinde doğru fakat dediğin gibi dost bir elin 5 parmağını geçmez malesef...
benim dostlarım hep sanalda realde toplasam 2000 kişi tanırım belki ama dediğin gibi dost tabiri ile içinden 2 tane adam zor çıkar...
-
Tam dediğin gibi 3 arkadaşız. Şimdi herbırımızın arasında yuzlerce kılometre olsada tek bı haberle sanıyesınde yola cıkarım. Emınım onlarda gelırler
-
dostluk güsel bir şeydir okey ama dostum demekte o kadar kolay değil ki herkese...
-
yok ve olmadı ve hiç eksikliğini hissetmedim..
-
valla öyledir. omuzunda bir eldir hiç oradan inmeyeceğini bildiğin..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bir kere tatsan o dostluğun harbisini anandan babandan vazgeçersin gerekirse. Ah ulen ahh.
-
Bambaşka !
-
yascakucuk bunu yazdı:
Kız arkadaşından ayrıldığında tek başına içersin...Cebinde paran olmaz ama acil bi işin vardır annenden babandan istersin...
Hoşlandığın kıza açılmak için içindeki cesaretin kendiliğinden oluşmasını beklersin...
Kötü alışkanlıklara başlama olasılığın biraz yüksek olur...
Karşılıksız iyilik yapmayı ve görmeyi başaramazsın...
Annesine Anne diyeceğin birisi olmaz eşinden başka...
vs.
vs.
sence bunlar eksik değilmi?
-
çok güzel özetlemişsin diyece birşey yok.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
Kız arkadaşından ayrıldığında tek başına içersin...Cebinde paran olmaz ama acil bi işin vardır annenden babandan istersin...
Hoşlandığın kıza açılmak için içindeki cesaretin kendiliğinden oluşmasını beklersin...
Kötü alışkanlıklara başlama olasılığın biraz yüksek olur...
Karşılıksız iyilik yapmayı ve görmeyi başaramazsın...
Annesine Anne diyeceğin birisi olmaz eşinden başka...
vs.
vs.
sence bunlar eksik değilmi?
-----------------------------doğru olduğunu savunamam ama dediklerinin hemen hepsini yaşıyorum
insanlar yalnızdır felsefesini benimsemiş kendi içinde boğuşuyorum
yalnızlığımla mutlyum