Dosya - Program Saklamak İçin Uygun Siteler
-
Merhaba arkadaşlar Artık Hdd Lere güvende Olmuyor Belli Bir Kaç şeyi Flas Diske Felan atıyoruz fakat böyle dosyaları hiç silmeyen byer varmı filehosting şeklinde değilde bu tarz program veya farklı önemli şeyleri saklamak için site arıyorum ?
-
up
-
ubuntu one var ama dosyaları indirmek biraz sorunlu
-
windows live skydrive iyi diyorlar ama bir fikrim yok.
-
Fileden.com(1 gb alan, 5 gb bandwidth)
Wordpress.com da blog açıp. Kütüphanelerden uzantısını değiştirip saklayabilirsin(3GB alan, limitsiz bandwith sanırım)
-
gSpace + gmail .
ama google amcaya özel kisisel bilgilerin varsada sifreleyip koy.
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
Wordpress.com da blog açıp. Kütüphanelerden uzantısını değiştirip saklayabilirsin(3GB alan, limitsiz bandwith sanırım)
-----------------------------wordpress den halletsem silinme olasılıgı olurmu hocam 1 yıl sonra felan bakdıgım zaman gitmiş flean olmasında :D
-
anakara bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------wordpress den halletsem silinme olasılıgı olurmu hocam 1 yıl sonra felan bakdıgım zaman gitmiş flean olmasında :D
-----------------------------Wp de bloğu kullanıyomuş gibi yap, dosya için kullandığını anlarlarsa veya şikayet gelirse alabilirler takkanı :)
-
dropbox
-
fileden.com iyidir
ttnet net disk var ama kullanmadım hiç ayrıca ttnet zaten hiç sevmiyorum. ama var yani :)
-
live mesh 5gb veriyor veya dropbox 2gb veriyor ancak 18gb a kadar yolu var: )