Dosya Kurtarma (Uzmanlık)
-
la adama suç bulacağınıza çzm söyleyin :/
-
.Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 16:05'da wasd tarafından düzenlendi.
-
eğer harddisk'in o bölümüne tekrar birşey yazıldıysa, kopyalandıysa ya da söylediğin programlarla kurtarma yaparken senin hafızanın olduğu bölümü seçtiysen, yani üzerine kopyalama olduysa, bu söylediğin programlarla kurtarma ihtimalin yüzde sıfır hocam..
-
encase adında bi program var onu bulup kullanırsan çözüme gidersin. bilişim şubede polis tanıdığın varsa ondan da yardım isteyebilirsin. istanbuldaysan da mecidiyeköyde bikaç yer var 100-150 tlye hallederler o işi. şirketten geliyorum falan deme ama yani sonra geçirirler ücreti. ;-)
-
MbK bunu yazdı:
-----------------------------encase adında bi program var onu bulup kullanırsan çözüme gidersin. bilişim şubede polis tanıdığın varsa ondan da yardım isteyebilirsin. istanbuldaysan da mecidiyeköyde bikaç yer var 100-150 tlye hallederler o işi. şirketten geliyorum falan deme ama yani sonra geçirirler ücreti. ;-)
-----------------------------encase çok kapsamlı bir program karışık gelebilir ben onunla kurtarmıştım veri :D güzel program tavsiye ederim
-
zaten kapsamsız olsa tavsiye etmem peroksit :-))
-
haci windows dosyaları dağıtarak tutar. yani senin dosyan 1. sector ile 50. sector arasında diyemezsin ve o 1 sectorluk alana dosyan denk gelmiş olabilir.
bu yüzden sistem araçlarnda zaman zaman dosyaları birleştiririz :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Şirket dosyası diyorsun;
1) netbookta şirket dosyası mı saklanır
2) (madem netbookta saklıyorsun,ki nerde saklarsan sakla)yedeğini almıyorsun
3) öyle ya da böyle bilgisayar sana oturum açmış "bak açılıyom kurtar ne kurtarcaksan başka şansın yok" demiş.
Sen bunca şeyi yapamamışsın, üstüne birde işi uzmanına bırakmak yerine ıvır zıvır programlarla uğraşmışsın... E hak etmişsiniz yani...
Herşey olup bitmiş arama yapmak yerine konu açmışsın direk(arama yapsan göreceksin ki daha önce böyle konular açıldı) Recover my files mı ne bi program vardı kullanıp olumlu sonuç alınan, ama tavsiyem git bi teknik servise kurtart (mademki bu kadar önemli) şirket dosyalarını.
-----------------------------bu güzel öneriler için wasd ye teşekkür edip kapıyı gösteriyoruz dışarda bik bik yapsın arkadaş olan olmuş daha neyin tatavasını yaparsınız anlamam ki.
sana gelince arkadaşım encase ' i öneririm ama çevrende bu programı kullanmasını bilen biri olursa daha iyi olur kullanımı karışıktır