folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Dosya Masrafları Ve Hesap İşletim Ücretlerine Hemen İade

Dosya Masrafları Ve Hesap İşletim Ücretlerine Hemen İade

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    gozkopat bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bankalar nah verir o parayı. Boşuna kasmayın. Tüketici mahkemesi yoluyla alsanız bile karşı dava açıp kazanıyorlar. Bankalar sikmeyeceği eşeğin önüne ot koymaz.

Kendimin,babamın olmak üzere 1500 liraya yakın masraf ücretlerini aldım.alacak olan ınsanların aklını niye karıstırıyorsun.

:::: Beyler en garantisi masraf dokumunu maıl yolu ıle veya bankadan ısteyın ondan sonra tuketıcı hakları hakem heyetıne basvurun 6 ay ıcınde geri verıyorlar paralarınızı

Not: maıl yoluyla kesıntı dokumunanını alırsanız bankaya para vermek zorunda kalmazsınız.

Dostum yeni gördüm mesajını. Garanti bankası benim 60 liramı çaldı. Tüketici hakem heyetine gittim adam biz geri alırız parayı ama onlarda geri dava Açıyor siktir et dedi. Örnek :

https://eksisozluk.com/garantinin-hesap-isletim-ucreti-icin-dava-acmasi--4064961

Ziraatin davalarına bakan arkadaşıma sormuştum neden dava açıyorsunuz diye, 

10 kişiye açsak beşi korkup vazgeçiyor, kara geçiyoruz demişti :) 

Bu arada ziraatten alan var mı genel merkeze mi yazıyoruz şubeden istesek? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

ziraatten alacak olanlar ilk önce şubeye gidip durumu anlatsınlar zaten onlar bu zamana kadar çektiğiniz kredinin dökümünü veriyorlar size, önceden 30 lira alıyolarmış bunun için amaşimdi oda kalkmış, hakem heyetine gidiyorsunuz dilekçe alıp ne kadar kesintii olduğunu yazarak başvuruyu yapıyorsunuz, bizimki 4 ayda belli olmuştu sonra hem bankaya hemde sana kağıt geliyo mahkeme kararıyla ilgili ve bi kaç gün içinde banka parayı hesabına yatırıyo

Toplam Hit: 2056 Toplam Mesaj: 13