Dosyaları Güvenli Olsun Diye Şifreledim Şimdi Açamıyorum :(
-
Slm arkadaşlar.Bilgisayarıma format atmadan önce değerli dosyalarımı bi klasör içine topladım.Daha sonra özellikler/genel sekmesindeki öznitelikler bölümünden gelişmişi seçtim.Orda bulunan veriyi korumak için şifrele kutusunu seçtim.Bi işime yaramadı bilgisayarımdan giren yine giriyordu.Daha sonra format attım şimdi açmak istediğimde dosyaya ulaşılamadı diyor.ama dosyanın bütün özellikleri görüntülenebiliyor.Veriyi korumak için şifrelenin yanındaki ayrıntılar bölümünden yeni kullanıcı eklemeyi denedim.Ekledim fakat hata kodu 5 hatası verdi.
Dosyalarıma nasıl erişebilirim.Bu konuda uzman olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Dosyalarım çok önemliydi lütfen kurtarmama yardım edin..
-
Malesef o dosyalara bir daha erişemezsin çünkü efs hala kırılamadı. (bildiğim kadarıyla)
-
geçmiş olsun bende ziple şifrelemiştim unutum şifreyi dosyayı tam 5,5 sene sakladım ki şifreyi kırabilirim die çok ugrastım
acamadım. 2 ay önce dosyayı sinirlenip sildim sildikten 1 hafta sonra notepade yazmıstım onu buldum
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun bende ziple şifrelemiştim unutum şifreyi dosyayı tam 5,5 sene sakladım ki şifreyi kırabilirim die çok ugrastım
acamadım. 2 ay önce dosyayı sinirlenip sildim sildikten 1 hafta sonra notepade yazmıstım onu buldum
-----------------------------zuhahhahaa :D koptum yaww :D:DDD:
yazık olmus :)
konuyu acan arkadaşa : sifrelediysen ve bulamıyorsan delete et gitsin :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------geçmiş olsun bende ziple şifrelemiştim unutum şifreyi dosyayı tam 5,5 sene sakladım ki şifreyi kırabilirim die çok ugrastım
-----------------------------Recuva diye bir program vardı silinen dosyaları geri getiriodu onu dene istersen. Ben 2000 tane müziğimi kurtardım :)
-
hocam captain nemo dene bakalım belki işini görür.
Sanki öyle bişe başımdan gecmişdi diye hatırlıyorum captain nemo yada benzeri bir programla almısdım o diskin içindekileri.
-
Windows ilk administratör olarak aç ki o hatayı vermes google efs hack yaz bak biraz
-
usta güvenli modda açıp, klasörün özellikler sekmesine geliceksin.tıkladığın zaman çıkan kutucuktan güvenlik sekmesine geliceksin.ordanda dosya sahipliğini geri alıcaksın.yani bu oturumun administratorune alıcaksın.sonrada istediğin yere kopyala yapıştır cdye yaz kafana göre.banada aynı şekil oldu,görülmemesi gereken videolarım vardı.:)(yanlış anlaşılmasın öyle videolar değil.içerken sıçarken falan :D)onları kurtarmıştım.yanlızca iki gün uğraştım.sonra saldım kendimi ya dedim oldu oldu, olmadı silicem a.k.korktu galiba o yüzden oldu.:D
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------
usta güvenli modda açıp, klasörün özellikler sekmesine geliceksin.tıkladığın zaman çıkan kutucuktan güvenlik sekmesine geliceksin.ordanda dosya sahipliğini geri alıcaksın.yani bu oturumun administratorune alıcaksın.sonrada istediğin yere kopyala yapıştır cdye yaz kafana göre.banada aynı şekil oldu,görülmemesi gereken videolarım vardı.:)(yanlış anlaşılmasın öyle videolar değil.içerken sıçarken falan :D)onları kurtarmıştım.yanlızca iki gün uğraştım.sonra saldım kendimi ya dedim oldu oldu, olmadı silicem a.k.korktu galiba o yüzden oldu.:D
-----------------------------Kardeş seninkini deneyim dedim güvenli modda açtım.özellikler güvenlik sekmesinede geçtim.Orda 3 tane kullanıcı görünüyo.1 tanesindede soru işareti var işte o benim formattan önceki oturumum sanırım.Ondan sonra dosya sahipliğini administratore almayı beceremedim.Orda biraz yardımcı olurmusun.
-
Güvenlik-gelişmiş acılan İzinler tabındakileri sil silerken uyarı verecek ok de. sonra Ekle ye tıkla kendi kullanıcı ekle ful yetki ver. (nasıl ekleyecegini bilmiyorsan Ekle - Gelişmiş - Şimdi Bul - açılan listeden seç kendi kullanıcını admin yetkisinde kullanıcıysa Administrators u sec)
-
jevler35 bunu yazdı:
-----------------------------GrN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kardeş seninkini deneyim dedim güvenli modda açtım.özellikler güvenlik sekmesinede geçtim.Orda 3 tane kullanıcı görünüyo.1 tanesindede soru işareti var işte o benim formattan önceki oturumum sanırım.Ondan sonra dosya sahipliğini administratore almayı beceremedim.Orda biraz yardımcı olurmusun.
-----------------------------usta nası yardımcı olayım.sahipliğini al diceksin bişeyler bişeyler sorcak he he diyip geçiceksin.bende tam hatırlamıyorumki.sana resimli anlatmak için dosyalarımı tekrar tehlikeyemi sokayım :D