folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Dosyaların Belli Bir Süre Sonra Silinmesini Sağlamak

Dosyaların Belli Bir Süre Sonra Silinmesini Sağlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

XanTos bunu yazdı:
    -----------------------------

MaviEkran hocam dediğin paketleri yükledim, pam-script ve pam-auth fakat PAM modülünün konfigurasyonunu nereden yapacağımı tam olarak bulamadım. İnternette baktım biraz, pek birşey bulamadım. Hangi komutla gireceğim PAM ayarlarına ? Yanlış girişler de auth.log'da tutuluyormuş onu da buldum. 

Peroksit Dosyaların geri getirilmesinin önüne şu şekilde geçmeyi planlıyorum, dosyanın kendisi kriptolayan bir program ile şifreledikten sonra hatalı girişte silinmesini sağlamak istiyorum. Yani, dosyanın yapısını tamamen değiştirecek, ancak encrypt ile girilmesi mümkün olacak. Giriş şifresi de yanlış girilirse bu kriptolanmış dosyalar silinecek. 

Geri getirilirse de şifreli halleri getirildiği için çözümü mümkün olmaz diye düşünüyorum. Yanlış mıyım ?

Ekleme : Bu aşamadan sonra daha ütopik bir yöntem ile garantili bir çözüm sağlamayı düşünüyorum ama sadece düşünce :) Belli bir yanlış girişten sonra bir donanımdaki devreye daha fazla elektrik göndertebilirsem, bilgisayarın içine küçük bir barutlu düzenek yerleştirip kökten herşeyin yanarak kullanılamaz hale gelmesini sağlayabilirim :)

XanTos bunu yazdı:

MaviEkran hocam dediğin paketleri yükledim, pam-script ve pam-auth fakat PAM modülünün konfigurasyonunu nereden yapacağımı tam olarak bulamadım. İnternette baktım biraz, pek birşey bulamadım. Hangi komutla gireceğim PAM ayarlarına ? Yanlış girişler de auth.log'da tutuluyormuş onu da buldum. 

Peroksit Dosyaların geri getirilmesinin önüne şu şekilde geçmeyi planlıyorum, dosyanın kendisi kriptolayan bir program ile şifreledikten sonra hatalı girişte silinmesini sağlamak istiyorum. Yani, dosyanın yapısını tamamen değiştirecek, ancak encrypt ile girilmesi mümkün olacak. Giriş şifresi de yanlış girilirse bu kriptolanmış dosyalar silinecek. 

Geri getirilirse de şifreli halleri getirildiği için çözümü mümkün olmaz diye düşünüyorum. Yanlış mıyım ?

Ekleme : Bu aşamadan sonra daha ütopik bir yöntem ile garantili bir çözüm sağlamayı düşünüyorum ama sadece düşünce :) Belli bir yanlış girişten sonra bir donanımdaki devreye daha fazla elektrik göndertebilirsem, bilgisayarın içine küçük bir barutlu düzenek yerleştirip kökten herşeyin yanarak kullanılamaz hale gelmesini sağlayabilirim :)

Hocam bende Suse kurulu benim PAM dosyaları seninkilerle farklı konfigürasyonda olabilir. 

Şu konuya atılan son cevap aslında tam senin istedğin şey

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1509424

/etc/pam.d/common-auth dosyasına girip  pam_deny.so içeren satırın altına 

auth [default=ignore] pam_exec.so seteuid /home/XanTos/silmeScripti

bunu ekliyosun.

Üstteki satırlardaki success=2'yi success=3 ve success=1'i success=2 olarak değişiyosun.

Sonra /home/XanTos/slimeScripti dosyasına silinecek dosyaları ekleyebilirsin. Aşağıdaki şekilde olabilir. Yada sadece rm komutu yerine blender gibi defalarca yazıp silen bişe de kullanabilirsin. 

#!/bin/bash

rm -Rvf /home/XanTos/OzelKlasor

Blue Screen of Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bashda rahat yazılır

bende root dizinini sifreledim rahatım

usb cd den calısan sistemimde bile sifreli kafam rahat :)

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

@MaviEkran Hocam harikasın birazdan yola çıkacağım, eve döner dönmez deneyeceğim. 

@Mx0TBT Arkamızı sağlama almak lazım ne olur ne olmaz :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hayır bilgisayardan anlayan biri zaten neden direk senin kullandıgın sistemi açarki şifre kırmak için?

aklı olan adam live cd falan kullanır?

bilgisayardan çakmayan biriyse o ayrı

Toplam Hit: 3582 Toplam Mesaj: 15