folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Oynayan Müritler

Dota 2 Oynayan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

dota2 ye bok atan arkadaslar lutfen oyunun hala betada oldugunu unutmasinlar. ayrica dotanin oyuncu kitlesi ile lolun oyuncularini bir karsilastirin. oyuncu olan bi internet cafeye gittiginiz zaman gorursunuz ki lol oynayanlarin buyuk kisimini metin2 den sikilan çovalar olusturur. gecen gun bunu bir kac lolcu arkadasa ispatladim. 

isteyen istedigini oynasin arkadasim. adam dotaya giriyor bu ne amk cok karisik diyip cikiyor. e sen ne dicen ki bu adama.

lol dotadan hero calmaya devam etsin. iyice ayak altina dustuler zaten.

bir cin atasozu ne demis. taklitler aslini yuceltir.

steam id: huerfanos

tbt guildi bende. isteyen eklesin beni.

Ben lol e başladığımda ne east ne tr serveri vardı. Oyunda milyonda bir türk denk geliyordu. Sonra daha cok para kazanmak ve event yapmak için oyun client herşey türkçeye çevrildi. Sana soruyorum hangi türkçe oyunu bebeler işgal etmiyor ? Beğenmeyen serverini değiştirir çok basit birşey.

Yarın öbür gün Dota 2 de türkçeye çevrilse o zaman ne diyeceksin acaba, zamanında çok elit kesim oynuyordu şimdi veletler bastı hepimiz kan ağlıyoruz felan?.  

Evet taklitler aslını yüceltir fakat orjinal dota nere , hon , lol , dota 2 nere ? hepsi çakma hepsi paralı firmalar tarafından profesyonelce hazırlanmış oyunlar. Hangisi çakma değil ?

Lol de kaç hero var dota da kaç hero var el insaf. 

Evet yıllarca dota oynayan biriyim , oyüzden de lol e geçtim zaten. Evet Bokum gibi Dota2. Grafikleri gözümü o kadar rahatsız ettiki denemelerimi kısa sürdürmek zorunda kaldım. 

Game Play zevki LOL de daha yüksek , kabul edin yada etmeyin. Ama dediğim gibi bir gün dota 2 de türkçeye çevrilirse gelip ağlama burda.

Dota 2 nin çıkmasını ilk haberini duyar duymaz ( Ice frog un steam tarafından işe alındığı ve source oyun motoru ile oyunun geliştirildiği)

çok heycanlandım ve bekledim bekledim bekldim , oyun cıktı sonuç hüsran.

PanxeR tarafından 10/Tem/13 18:03 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

abi bok gibi oyun , yüz binlerce davetiye ile bile topluluk oluşmadı. 

Lol gelin .

Beklentilerim çok büyüktü , resmen hayal kırıklığı.

Dota 1 ve LoL bu modun hakkını veren oyunlar.

http://store.steampowered.com/stats/
    Şuradan kaç kişi oynuyor an itibariyle bakar mısın lütfen. 286k kişi oyunda ve gece gündüz değişmiyor bu, hatta gece 2-3'den sonra 300k civarı oluyor. Gayet kalabalık şu an, DotA 2'nin tek sıkıntısı Ruslar. :D

Metin2 yi de ister milyonlar oynasın (zaten türkiye de oynadı ) Demekki oyunu kaç kişinin oynadığı o oyunun kalitesini değiştirmiyor hocam?

Siz benim derdimi anlamıyorsunuz, sizden daha hevesle bekledim ben dota 2 yi , Ama hayal kırılığı nedir bilirmisiniz ?

PanxeR tarafından 10/Tem/13 18:06 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

mRBerkay ile Huerfanos 'u ekledim. Eklemek isteyenler için: http://steamcommunity.com/id/Mialonde

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

dota2 ye bok atan arkadaslar lutfen oyunun hala betada oldugunu unutmasinlar. ayrica dotanin oyuncu kitlesi ile lolun oyuncularini bir karsilastirin. oyuncu olan bi internet cafeye gittiginiz zaman gorursunuz ki lol oynayanlarin buyuk kisimini metin2 den sikilan çovalar olusturur. gecen gun bunu bir kac lolcu arkadasa ispatladim. 

isteyen istedigini oynasin arkadasim. adam dotaya giriyor bu ne amk cok karisik diyip cikiyor. e sen ne dicen ki bu adama.

lol dotadan hero calmaya devam etsin. iyice ayak altina dustuler zaten.

bir cin atasozu ne demis. taklitler aslini yuceltir.

steam id: huerfanos

tbt guildi bende. isteyen eklesin beni.

Ben lol e başladığımda ne east ne tr serveri vardı. Oyunda milyonda bir türk denk geliyordu. Sonra daha cok para kazanmak ve event yapmak için oyun client herşey türkçeye çevrildi. Sana soruyorum hangi türkçe oyunu bebeler işgal etmiyor ? Beğenmeyen serverini değiştirir çok basit birşey.

Yarın öbür gün Dota 2 de türkçeye çevrilse o zaman ne diyeceksin acaba, zamanında çok elit kesim oynuyordu şimdi veletler bastı hepimiz kan ağlıyoruz felan?.  

Evet taklitler aslını yüceltir fakat orjinal dota nere , hon , lol , dota 2 nere ? hepsi çakma hepsi paralı firmalar tarafından profesyonelce hazırlanmış oyunlar. Hangisi çakma değil ?

Lol de kaç hero var dota da kaç hero var el insaf. 

Evet yıllarca dota oynayan biriyim , oyüzden de lol e geçtim zaten. Evet Bokum gibi Dota2. Grafikleri gözümü o kadar rahatsız ettiki denemelerimi kısa sürdürmek zorunda kaldım. 

Game Play zevki LOL de daha yüksek , kabul edin yada etmeyin. Ama dediğim gibi bir gün dota 2 de türkçeye çevrilirse gelip ağlama burda.

Dota 2 nin çıkmasını ilk haberini duyar duymaz ( Ice frog un steam tarafından işe alındığı ve source oyun motoru ile oyunun geliştirildiği)

çok heycanlandım ve bekledim bekledim bekldim , oyun cıktı sonuç hüsran.

hocam normal wc3 dota allstarsın son yapımcısı icefrog valve ile ortak çalısıyor dota2 nin yapımında. neyse uzatmaya lüzum yok zevkler tartışılmaz bana güzel gelenden sen nefret edersin vb vb. aynısı benim icinde geçerli

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

@panxer dota2 zaten turkce azizim.

Anarsistherif...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Steam ID: senta34 ekleyın muritler dotalaşalım

Hayat Bizi 61 kenara...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

menü olarak evet , peki seslendirme ve reklam ? 

abi size diyorum topluluk olarak riot games nerdeyse her internet cafeye turnuvalar yaptırıyor. Yerli kostümlü karakterler vs vs.

Ayrıca lol ün en güzel yanlarından biri farklı maplar ve modlar olması 3vs3 gibi şuan 4 map bulunuyor ve oyun aşırı keyif veriyor.

Dota 2 nin daha çok gelişmesi gerek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

abi size diyorum topluluk olarak riot games nerdeyse her internet cafeye turnuvalar yaptırıyor. Yerli kostümlü karakterler vs vs.

Ayrıca lol ün en güzel yanlarından biri farklı maplar ve modlar olması 3vs3 gibi şuan 4 map bulunuyor ve oyun aşırı keyif veriyor.

Aynen bence de dota 2 'nin en büyük eksiği map. Diğer seslendirmeler falan önemli değil hatta orijinal şeklini koruması daha iyi ama en büyük eksiği map çeşitsizliği bana kalırsa. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

dotacılar lol cülere lol cüler dotacılara laf sokmaya çalışıyor burda :D ama benim bildiğim ilk dota mod olarak çıktığı zaman bir grup dota yapanlardan ayrılmış ve lol ü yapmış yani iki oyunuda geliştiren aynı ekip gibi birşey ama dota2 nin arkasında valve var ve bence lol den daha iyi şu anda

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

dotacılar lol cülere lol cüler dotacılara laf sokmaya çalışıyor burda :D ama benim bildiğim ilk dota mod olarak çıktığı zaman bir grup dota yapanlardan ayrılmış ve lol ü yapmış yani iki oyunuda geliştiren aynı ekip gibi birşey ama dota2 nin arkasında valve var ve bence lol den daha iyi şu anda

Oyun tarz olarak aynı olduğundan kıyaslama yapmak ta kolay oluyor , oyuna yapılan yatırım olarak bakınca (herolar , maplar , yerelleştirme , reklamlar vs vs ) riot bence önde. 

Görüntü olarak daha kaliteli degil fakat gözü yormuyor. Dota 2 de gözlerim aşırı şekilde yorulmuştu daha 1. oyundan.

Valveden önemlisi ice frog olması.  LoL daha fazla geliştirilen daha fazla mod ve heroya sahip , hangi yönden daha iyi oldugunu söylersen bence güzel olur.

Zamanında iphone kullananlar ekran daha hassas diyordu. 3 yıldır ise ekranların dokunmatik panelleri aynı ama hala öyle diyen var :)

Onun gibi.

Ayazz bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

Aynen bence de dota 2 'nin en büyük eksiği map. Diğer seslendirmeler falan önemli değil hatta orijinal şeklini koruması daha iyi ama en büyük eksiği map çeşitsizliği bana kalırsa. 

Orjinalliği bozuldu bir kere , orjinal dota daki katakterler isimler herşey daha sıcak geliyor insana. Spiderman vs Amazing Spiderman gibi insana itici geliyor :)

Tabi oynadıkça alışırsınız o sizin keyfiniz. Ama bol map fazldan keyif demek , beğenmeyen oynamaz ama seçenek sunulması gerek.

Toplam Hit: 5520 Toplam Mesaj: 49