Dota-Kota İlişkisi
-
Başlıktan da anlaşıldığı gibi Dota ile kota ilişkisi nedir hocalar :D Sitede arama yaptım ama bulamadım,gugıl amcadan da baktım pek emin olamadım,bir kaç arkadaşıma sordum çoğunluk kotaya geçirmez dedi,küçük bi kısımsa felaket girer fatura dedi..Dota'dan anlayan arkadaşlar bir el atarsa sevinirim saygılar :)
-
dota oynamadım ama kendin test et :|
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
dota oynamadım ama kendin test et :|
:D sağol hocam bu önerin için -
ciddiyim tcp sniffer indir çalıştır. gir oyuna takıl 1 saat falan sonra snifferdan bak bakalım kaç mb download yapılmış oyun serverından.
-
cosmic bunu yazdı:
ciddiyim tcp sniffer indir çalıştır. gir oyuna takıl 1 saat falan sonra snifferdan bak bakalım kaç mb download yapılmış oyun serverından.
Hocam ben de dalga geçiyorsun sandım hee..Tamam bunu deneyeceğim..Bir de oynayan arkadaşlardan bilgi alırsam o da işime yarar teşekkür ederim :) -
büyük bir iht. geçiriyordur oynadığın her online oyun geçirir hocam..
nedeni ise karşıdaki oyuncunun her hareketini internet sayesinde alıyor olman..
ne kadar geçirir bilmem ama geçiriyodur bayaa..
-
yok hocam dalga geçilcek bi konu değil. tcp sniffer http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.html burdakini kullanabilirsin ipleri gösteriyo ne kadar download yapılmış falan filan bakarsın ordan.
-
dota yı bilmem ama cogu online oyunda oyun içerigi senin pc de çalıştıgı için pek kota götürmez sadece anlık olarak belirli veri akışı sağlanır buda ort sn de bi kaç kb eder
-
hocam girmiyor ben denemiştim önceden
bi iki oyun attıktan sonra bakıyodum 20 30 mb dl etmiş en fazla etkilemeyecek bi rakam o yüzden sorun yok aralıksız dota (:
1 senedir oynamıyorum o başka
-
Host olursan fena çekiyor ancak normal oyunlarda ortalama 40-60 kb arası kullanıyor saniyede
-
Host olursan gidiyor baya ama diğer türlü bişi olmuyor diye biliyorum.