Dota Orjinal Oyun (PARALI) Bilgisi Olan ?
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------dota > hon >lol
-----------------------------aynen öyle :D
lol oynayanları anlayamıyorum bu kadar basit bu kadar gereksiz combatlar vaktinize yazık.
-----------------------------dota da oynadım hon da oynadım. lol'e başlarken de verdiğim tepki ne lan bu? bu kadar dandik oyun mu olur? demiştim. sırf sıkıntıdan oynadım.
fakat şu an oynadığım tek online oyun oldu kendisi ve deli gibi severim. üçünü de oynamış biri olarak o saydığınız sıralama kesinlikle yanlış.
ayrıca lol nasıl hızla büyüdüğünü, turnuvaların ne kadar büyüklükte olduğunu, hon sırf lol'e yetişmek için free olma çabasını görüyorsunuzdur.
seçim sizin.
-----------------------------
Dota 2 çıktı mı zaten bu 3 oyunu göremeyeceksiniz piyasada -
hon lol'e yetişmek için free mi oldu ?
dota 2 ile alakası olmasın sakın sdkflasdş
i dont want to live on this website with you anymore
*alt+f4 çeker*
-
steam accountu al bir yerden dota 2 beta key bul digerlerine hic bulasma arkadasında dedigi gibi dota 2 tam olarak yayınlandıgında hicbiri kalmayacak piyasada.
-
Flagellumdei bunu yazdı:
-----------------------------steam accountu al bir yerden dota 2 beta key bul digerlerine hic bulasma arkadasında dedigi gibi dota 2 tam olarak yayınlandıgında hicbiri kalmayacak piyasada.
-----------------------------Sen öyle san co, HoN şimdi iyice hızlandı, şu an 3D grafik çalışmaları yapıyorlar, oyun 3D olacak.
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------dota da oynadım hon da oynadım. lol'e başlarken de verdiğim tepki ne lan bu? bu kadar dandik oyun mu olur? demiştim. sırf sıkıntıdan oynadım.
fakat şu an oynadığım tek online oyun oldu kendisi ve deli gibi severim. üçünü de oynamış biri olarak o saydığınız sıralama kesinlikle yanlış.
ayrıca lol nasıl hızla büyüdüğünü, turnuvaların ne kadar büyüklükte olduğunu, hon sırf lol'e yetişmek için free olma çabasını görüyorsunuzdur.
seçim sizin.
-----------------------------honun free accleri acmasının sebebi lol degil dota2 dir kardeşim.
-
lol>others
-
mavitutku bunu yazdı:
-----------------------------lol>others

dota2 ile lolü kıyaslamak bile yanlış. üstte birinin dediği gibi mantık ayni olabilir ama işleyiş çok farklı. hon biraz daha dotaya benziyor, kıyas yapılacaksa hon vs dota daha doğru.
lol dota2 gelene kadar anca idare edebilecek bir oyun bence.
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------mavitutku bunu yazdı:
-----------------------------lol>others

dota2 ile lolü kıyaslamak bile yanlış. üstte birinin dediği gibi mantık ayni olabilir ama işleyiş çok farklı. hon biraz daha dotaya benziyor, kıyas yapılacaksa hon vs dota daha doğru.
lol dota2 gelene kadar anca idare edebilecek bir oyun bence.
Kişiye düşen görev az oldu mu oyun daha popüler oluyor zaten. Denied ne biliyo mu lol oynayanlar çok merak ediyorum bazen -
1vs1 sf atılır. xdxd
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Flagellumdei bunu yazdı:
-----------------------------steam accountu al bir yerden dota 2 beta key bul digerlerine hic bulasma arkadasında dedigi gibi dota 2 tam olarak yayınlandıgında hicbiri kalmayacak piyasada.
-----------------------------Sen öyle san co, HoN şimdi iyice hızlandı, şu an 3D grafik çalışmaları yapıyorlar, oyun 3D olacak.
-----------------------------hocam bilmiyorum zevkler tartısılmaz. honun grafikleri benim gozlerimi yoruyor bilmiyorum belkide yıllarca dota oynamıs olmamdan dolayı onyargı yapıyorum:)
Lol hakkındada yine dotaya alısmısız bir kere sistem farklı geliyor deny falan yok hoş degil yani bence:D
Haziran 7 de 2 adet steam dota 2 invite gececek elime pmden ulasan arkadaslara verebilirim.