Dota‘Cılar Toplanın
-
Arkadaşlar maç güzel geçerse tekrarını yaparın 2 günde bir oynamayanlarda oynar
-
Pro yaz la oraya :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yazdım. Eğer 1. maçtan hemen sonra bi maç daha isteyen olursa yedekte kalanlarla oyun sonuncularını deişiriz :d
edit:Biraz sonra oyun kurcam gelmek isteyen varsa takılırız.
-
manhyak bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yazdım. Eğer 1. maçtan hemen sonra bi maç daha isteyen olursa yedekte kalanlarla oyun sonuncularını deişiriz :d
-----------------------------hertürlü akar ama saat geç lan ertesi gün işe gidecez :W
eğer herkes pro ise sürer bi 2 saate yakın
-
pffff 24 1 19 gittim demin inş yarında böyle olur:)
oynayan varsa bu akşam 11 den sonra kurabilirim oyun özellikle noob um diyenler gelsin alıştırma olur sizin için
-
şuan oynuorm ben takılmak isteyen eklesin
edit
-
Kanal Açtım Adı TBT Gelin kanala
-
Weplada oynuyorum 2480 rat oyun bulamıyorum girmeye pro oyunlarda dahi atiyorlar. noob oyunlarda bi ihtimal noob oldukları için ister istemez bakmadan rat a oyunu baslatıyorlar yeni acc aldım bakalım onunla oynuyorum biraz yukselsinler o zaman oynamaya baslarım ilk acc ile 1641 nci uyeyim weplada. eski pagede 4800 küsüratı var hatirlamiyorum
-
Durqrimast bunu yazdı:
ben simdiden konusiyim...
ap mod herkeze pro . . .biri cıkar axe alır biri cıkar r2 alır. . .alsinlar eyw. . bi slardara alayi tav. . fakat bi cacık olmuyor
kimin ne oldugunun anlasıkmasinimi istiyorsunuz ??
o zaman ar yap hocam modu ? sonucta cokta dengesiz herolar gelmio . .
bir takıma int herosu gelse 3 tane . . early game . . oyun 20 dk yi gecmez bitirirsin.
late gamede str ler is yapar zaten (huskar) dısında. . .
kesnlikle mod ar olmali !
-----------------------------hacı huskar late te işe yaramaz demiyorsun dimi :D
-
Durqrimast bunu yazdı:
ben simdiden konusiyim...
ap mod herkeze pro . . .biri cıkar axe alır biri cıkar r2 alır. . .alsinlar eyw. . bi slardara alayi tav. . fakat bi cacık olmuyor
kimin ne oldugunun anlasıkmasinimi istiyorsunuz ??
o zaman ar yap hocam modu ? sonucta cokta dengesiz herolar gelmio . .
bir takıma int herosu gelse 3 tane . . early game . . oyun 20 dk yi gecmez bitirirsin.
late gamede str ler is yapar zaten (huskar) dısında. . .
kesnlikle mod ar olmali !
-----------------------------Hoca benim için fark yapmaz ama herkez uzman oldugu heroyla oynarsa daha zevkli olur bence.