Dotsis Hacked ;)
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------siteyi tümden sildim :|
pardon hotboy :|
-----------------------------bilmeyerekmi yaptın?
neyse siktirette anasayfayı msn gibi kullandık ayıp oldu :P yönetim paneline giriş var hala
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
SharpShooter bunu yazdı:
neyse siktirette anasayfayı msn gibi kullandık ayıp oldu :P yönetim paneline giriş var hala
-----------------------------bile bile menüleri sildim
sonuç ortada :D
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------hani elin kaymıştı :D
-
Analitik bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------menüleri silince böyle kapancağını düşünmemiştim,en fazla site kayar diye düşünmüştüm :D öyle olmadı
ama menüleri bile bile sildim :D
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Analitik bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------menüleri silince böyle kapancağını düşünmemiştim,en fazla site kayar diye düşünmüştüm :D öyle olmadı
ama menüleri bile bile sildim :D
ahaha tamam :D -
renegadealien bunu yazdı:
geçen adamın tekide siz hacker yetiştiriosunuz onlarda bizim sitemizin içine edio die desteğe mail atmış :)
yarın muridin birinin velisi oglumu yoldan cıkardınız yazarsa şaşırma -
renegadealien bunu yazdı:
geçen adamın tekide siz hacker yetiştiriosunuz onlarda bizim sitemizin içine edio die desteğe mail atmış :)
-----------------------------ay bayılazaağımmm :)
-
Hotboy bana o siteyi sen önermiştin şimdi de hackliyomusun :D
bu arada sence en iyi mobile sitesi olabilir ama sen daha ipmart 'ı imserbayı ve daha nicelerini görmedin sanırım :|
edit:
gecenlerde arkadaşın biri 6 tane joomla sitesi hacklemişti başka bi arkdaşta açığın nasıl bulunduğunu falan vermişti:D
bende bi bakiim dedim
joomlaokulu.net ' i aynı şekilde uyardım :D:D
belki rene'ye mesaj atan onlardır :D
bu arada hotboy eline sağlık :)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Hotboy bana o siteyi sen önermiştin şimdi de hackliyomusun :D
bu arada sence en iyi mobile sitesi olabilir ama sen daha ipmart 'ı imserbayı ve daha nicelerini görmedin sanırım :|
edit:
gecenlerde arkadaşın biri 6 tane joomla sitesi hacklemişti başka bi arkdaşta açığın nasıl bulunduğunu falan vermişti:D
bende bi bakiim dedim
-----------------------------abi dotsisin yönetim takımı deişti, forumdaki baya bi içeriği sildi yeni gelen takım, bide paralı üyelik falan geçiş yapıyorlar, belki görmemiştin, yani para vereceksek gider programa para verip alırız, wareze niye para verelim deilmi? :D
bu arada dotsis hala en büyük mobil site, 613 000 küsür üyesi var, milyon küsür post vardı forumda, en son çıkan crackli programlar vs. ilk orda veriliyordu, ama yeni gelen yönetim takımı herşeyin içine etti dedğim gibi, şimdi 300 000 post falan kalmış forumda.
bide ben sadece ufak bi yazı yazmıştım ana sayfaya, sharpshooter silmiş herşeyi, bilerek yaptım diyor ama bence yanlışlıkla yaptı, ;)
-
hotboy bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Hotboy bana o siteyi sen önermiştin şimdi de hackliyomusun :D
edit:
bende bi bakiim dedim
-----------------------------abi dotsisin yönetim takımı deişti, forumdaki baya bi içeriği sildi yeni gelen takım, bide paralı üyelik falan geçiş yapıyorlar, belki görmemiştin, yani para vereceksek gider programa para verip alırız, wareze niye para verelim deilmi? :D
bu arada dotsis hala en büyük mobil site, 613 000 küsür üyesi var, milyon küsür post vardı forumda, en son çıkan crackli programlar vs. ilk orda veriliyordu, ama yeni gelen yönetim takımı herşeyin içine etti dedğim gibi, şimdi 300 000 post falan kalmış forumda.
bide ben sadece ufak bi yazı yazmıştım ana sayfaya, sharpshooter silmiş herşeyi, bilerek yaptım diyor ama bence yanlışlıkla yaptı, ;)
-----------------------------hoca :)
şimdi ben menüleri silince kaydı site :D
ben menüleri silince sitenin şaftı felan kayacak sandım
sitenini anasayfa tümden gitti :D