Doum Günün Kutlu Olsun Lordvader89 (:
-
Nİce mutlu yıllara hocam...
-
vay amk :( :) seviyorum sizi müridler :D herkese teşekkür ediyorum...aslında buluşma düzenleyecektik...fakat cepde para olmadıgından :D- herzamanki gibi - düzenleyemedik...herkese teşerkkür ediyorum :D turat diyen arkadaşlar sizi seviyorum ;) nasılsa herhafta bulusuyoruz ben tek tek sorarım :D
-
Doğum günün kutlu olsun =)
-
esaaaaaat :| nese vaz geçtim ... doum günün kutlu olsun lan ipne
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------
esaaaaaat :| nese vaz geçtim ... doum günün kutlu olsun lan ipne
saolasın procan :D allahdan vazgeçtin yevrum :D yoksa o göbegini keserdim senin :p -
Doğum günün kutlu ossun lord'um vader'ım:)
-
heyy yewwrruum doğum günün fışkırık olsun malum para bizde de yok zaten doğum günümde t shirt getircekti getirmedi ona say a.q :DD hediyen yarın vosvosla tur atmak olacaktır.
Tüm müridlerin dikkatine esat a tur attırmak isteyenler bana vekalet vercek ben bu dini vazifeyi yarın yerine getircem Herkese duyrulur esat yarın TUR ATACAK ben attırcam jaaaaaaaaaaa ama önce koyacam:))
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------heyy yewwrruum doğum günün fışkırık olsun malum para bizde de yok zaten doğum günümde t shirt getircekti getirmedi ona say a.q :DD hediyen yarın vosvosla tur atmak olacaktır.
Tüm müridlerin dikkatine esat a tur attırmak isteyenler bana vekalet vercek ben bu dini vazifeyi yarın yerine getircem Herkese duyrulur esat yarın TUR ATACAK ben attırcam jaaaaaaaaaaa ama önce koyacam:))
yavrucum :D seni seviyorum :D ama bir yandanda esefle kınıyorum :D nese yarın görüşücez :D saol kutladıgın için :Ç -
Mutlu yıllar :) (şuna bi alternatif bulalım her doum gününde klişe sıkıyo artık :D)
-
esat nice güzel yıllara kardeşim, bunu kutlarız artık he (: