Dövme Desenleri Öneri
-
Selamun Aleyküm
hayırlı akşamlar
pazar günü gerçek dövme yaptırıcam ama desenleri hiç beğenmedim
istediğim anlamlı küçük ve orta boy önereceğiniz desenleri
anlamları olursada çok makbul geçer
kızıldereli korsan felan olmasında
-
Bende yaptırmayı planlıyorum fikirler güzel olur benim içinde
-

bu üçlü ne zamandır aklımda güzel fotoları var birini yapacam ama tercihim cincır :D
-
Haddime düşmez ama abdestin gecerli olmucak biliyorsun dimi o dovmeyi yapdırdıktan sonra.
-
kıvanç tatlıtuğun sol omuzundaki melek ve beni allahtan başka kimse yargılayamaz çok hoşuma gdiyor benim..
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
Haddime düşmez ama abdestin gecerli olmucak biliyorsun dimi o dovmeyi yapdırdıktan sonra.
-----------------------------Geçerli oluyor hocam merak etme ben araştırdım bu işin uzmanlarına(din adamlarına) da sordum bazıları olur diyor bazıları olmaz diyor ama dövme derinin altına yapılır
Abdestin geçerli olmayacağını iddia edenler de suyun derinin altına işlemeyeceği için geçerli olmayacağını savunuyorlar.
Yani dövme derinin altında olduğundan suyun derinin altına geçmesini engellemiyor zaten böyle bişey olması çok saçma ikisi de derinin altında
Yani her önüne gelen din adamı olmuş konuşuyor.Bilip bilmeden sallıyorlar işkembeden.Kulaktan duyma şeyler bunlar.
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------hacım abdest kabul olmuyor diye birşey yok benim bildigim kadarıyla. Sadece vücuda verdigin acı ve vucutta değişiklik yaptıgın içn günah sayılıyor.
Kaldıki insan kendinde neleri degiştirmiyorki?
EDÜT : tahta söylemiş söylemk istedigimi. Gerçi Sonuçta niyet önemli dimi :)
EDÜT 2 : Trzes gel msne hacı. yardım edim azcık
-
http://www.tahribat.com/Forum-Dovme-Fikirleri-108651/
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------bende araştırdım sorun yok hocam derinin altına yapıldığı için vücuda su deyiyor.
-
sezoo bunu yazdı:
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------hacım abdest kabul olmuyor diye birşey yok benim bildigim kadarıyla. Sadece vücuda verdigin acı ve vucutta değişiklik yaptıgın içn günah sayılıyor.
Kaldıki insan kendinde neleri degiştirmiyorki?
EDÜT : tahta söylemiş söylemk istedigimi. Gerçi Sonuçta niyet önemli dimi :)
EDÜT 2 : Trzes gel msne hacı. yardım edim azcık
Hz muhammet bir hadesinde dövme yapılanlara lanet okuyordu ama hangisi bilmioyurm. -
Olay gerçek dövme olduğu için aceleye getirme kesinlikle. Neden desen istiyorsun ki bütün hayatını anlatabilecek seni gerçekten ifade edebilecek bir simge olabilir. Yaptıracağın yer dandik bir yer değldir umarım. Sağlıksız dövmeler ciddi deri rahatsızlıklarına neden oluyor. Neyse hayırlı olsun şimdiden yaptırınca koyda fotosunu bakalım bi :).