Dövme Fiyati Ne Kadar?
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------
arkadasım senin istedigin dövme kalıcı ise senin icin baya bir tuzluya cıkacaktır... gidip boktan yerlere yaptırırsan elbette az para alırlar, hijyen dovmede cok önemlidir, yaptırdıgın yerin guvenilir olamsıda bu acıdan cok onemli... ve bu guveni piyasada kazanmıs dovmecilerde genelde senin istedigin dovmeye yaklasık 200 - 300$ fiyat biceceklerdir. (10-20cm diorsun)... ince ele sık doku iyi dusun geri dönüşün olmayacak yaptıktan sonra... yaptırmaya hakikaten niyetli isen ömür boyu seninle yasayacagını unutma ve icine sinmesi icin parayı bayıl, kafan rahat etsin...-----------------------------
evet katiliyorum zaten, baska türlü olmaz.
istanbulda bildiginiz somut salonlar varmi?
-
salon değilde bi yer tavsiye ederim :)
bakırköyde meydandan düz inerken burger king war sağ tarafta :)
onun hemen yanındaki sokakta döwmeci war bi sürü de şekili cartı curtu war :)
-
neyse tamam kalsin. sitede dövme ile ilgili ne zaman konu acilsa böyle gereksiz sakalar yapiliyor.
-
ne şakası ben anlamadım sana adres verdim inanmazsan inanma amk :)
-
bak şimdi taksimde meslek lisesinin yan tarafında matrockın çaprazında emrah abinin yeri var taksimin en iyi mekanıdır diyebilirim zaten emrah abide türkiyenini önde gelen tatooistlerindendir fiyatta 200-300 fln olur herhalde
-
Sewgilim yaptırdı, bahsettiğin ölçülerdeki bi dövmeyi ortalama 500 600 ytlye yaparlar...
istersen oraya gönderebilirim seni ben gördüm harbiden profesyonel yapıo :)
fakat yer ankara
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Sewgilim yaptırdı, bahsettiğin ölçülerdeki bi dövmeyi ortalama 500 600 ytlye yaparlar...
istersen oraya gönderebilirim seni ben gördüm harbiden profesyonel yapıo :)
fakat yer ankara
-----------------------------ankarayada gidecegim geldigimde. o bakimdan uyabilir.