Dövme Hakkında Fikir ?
-

-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar yakın zaman içersinde dövme yaptırmayı düşünüyorumda ama böyle herkesin kolunda olabilcek kolay birşey olsun ıstemıyorum böyle bi farklılığı olsun hani bu eskiden mısır tanrılarının sembolleri gibi yada farklı sekilde bir anlamı olan antik çağlarda kutsal sayılan birşey olsun istiyorum hani bir anlamının olma isteği denebilir daha doğrusu . şimdiden yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkür ederim.
dipnot. dövme haramdır günahtır cenabet kalırsın gibi cahil cahil şeyler yazcak arkadaşlar konuyu anlamı dışına saptırırlarsa bizzat moderatörlere şikayet edilecektir. 1. fıtrat'a girdiği için allah(cc) günah kılmıştır sadece 2.si hint kınası sadece deri üstünde kaldığı için guslü ve diğer dini vecibelerimizi yerimize getirmemizi engeller . Kalıcı dövme deri altı olduğu için zararı yoktur buraya dikkat "BİZZAT DİYANET İŞLERİNE MAİL ATILARAK GEREKLİ MAKAMLARDAN GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR İSTEYEN DENESIN (; ".. şimdiden yardımlarınız için fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar ..
-----------------------------Hacı şimdi bak ben karışmış gibi olmayayım ama dediğin olay fıs neden fıs onuda söyleyeyim,
Derinin altında mürekkeple beraber kalan kan necis oluşturur ki dövme ondan haramdır, Diyanet işlerinin neden öyle söylediğide çok açık değil mi o dövmeliler için söylüyor ya bende dövme yok yaptırıcam de bakalım ne diyecekler :D
şimdi sen yaptırıcam diyorsan bence yazı yazdır şöyle derin bi yazı bul onu yazdır çok daha ilgi çekici bence zaten amaç ilgi çekmek emin ol yazı daha iyi ...
-
yaptırcaksan boyanın içine bişey karıyolar böyle tisko ışığında hoş duruyo,bu klipteki gibi
Http://www.youtube.com/watch?v=daRhEOkUL1o
-
Bende düşünüyordum yaptırmayı da geçiçi daha iyi tabiki cünüp kalmadıkça. Çünkü sıkılıp sıkılıp değiştiririm.
Kalıcı olarak yapmayı düşündüğüm bir tane sağ göğsümden omuza kadar kaplıcak karışık harfler ve rakamlar ancak aralarında benim için önem taşıyan isim yer ve tarihler biraz daha koyu punto ile yapılacak şekilde olucak.Öle hayal ediyodum ama çok kararsızım :)
-
irwa bunu yazdı:
cebit 2009 da diyanete bizzat girip sormuştum :D yapılan bi döwme warsa hiçbi şekilde abdesti etkilemiomuş sadece sağlık açısından tawsiye etmiolarmış ,)
bende sırtıma yaptırıcam cesaretimi topladığım anda biraz büyük olcak omurgadanda geçicek ondan çok acıcak ,)
-----------------------------cebitte diyanette mi var :| geliyom la seneye :D
-
ulquiorra bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
eskiden mısır tanrılarının sembolleri gibi yada farklı sekilde bir anlamı olan antik çağlarda kutsal sayılan birşey olsun istiyorum
"BİZZAT DİYANET İŞLERİNE MAİL ATILARAK GEREKLİ MAKAMLARDAN GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR İSTEYEN DENESIN (; "
-----------------------------görülüyor ki müslümansın napıcaksın antik çağ tanrılarını mısır tanrısını? hilal yaptır.
-----------------------------müslümanlıkla ne alakası war sapık sapık konuşuyorsun aklını s...
-
hacı abdesti ve guslü etkilemiyo tamam.. ama Hz. Peygamber lanet okumuş dövme yaptıranlara ve şeytan imzası demiş. yani yine de günah. ha, yalan söylemek de günah ama yine söylüyoruz.