Dövme Yaptircam
-
Canim Annem Yazan bir dövme yaptiricam sol koluma 10 harf ne kadar derler tahmin yürütseniz ?
-
annene ithafen daha güzel birşey bulsan ?
bkz : q7 potresini çizdirmişti annesinin
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
annene ithafen daha güzel birşey bulsan ?
bkz : q7 potresini çizdirmişti annesinin
-----------------------------resmini fln çizdircem ama önden yaziyi yazim para yok :P
-
bende düşünüyorum sol bilegime bileklik gibi sevdigim sarkinin sözlerini yazdırıcam :D
-
yav bu dövme olayına ne zamandır kafam takık dövme diyolar iğneyle yapıyolar.. buna otomatik bi makina yapmak lazım damga gibi kolunu memeni koyacan lak diye anlık basacak :| ama nasıl :| püff çok karışık be kamil..
-
tarzan bunu yazdı:
yav bu dövme olayına ne zamandır kafam takık dövme diyolar iğneyle yapıyolar.. buna otomatik bi makina yapmak lazım damga gibi kolunu memeni koyacan lak diye anlık basacak :| ama nasıl :| püff çok karışık be kamil..
-----------------------------bufalomuyuz la biz :D
-
Annen kizicak yarin cocuklarin senden sorucaklar baba bu dovmeyi neden yaptirdin bizde yaptirmak istiyoruz
-
KiberGenius bunu yazdı:
Annen kizicak yarin cocuklarin senden sorucaklar baba bu dovmeyi neden yaptirdin bizde yaptirmak istiyoruz
-----------------------------Ee? Yaptırsınlar.
-
KrypT bunu yazdı:
KiberGenius bunu yazdı:
sizde bilmiyorum amma bizde yeni Azerbaijanda buna cok kotu bakiliyor 40 yawindaki butun dovme yaptirmis insanlar buna pishman olduklarini soyluyorlar -
KiberGenius bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
KiberGenius bunu yazdı:
sizde bilmiyorum amma bizde yeni Azerbaijanda buna cok kotu bakiliyor 40 yawindaki butun dovme yaptirmis insanlar buna pishman olduklarini soyluyorlar
-----------------------------Ama bu mürid asla pişman olmayacağı birşey yaptırıyor , canım annem'den ne kadar pişman olabilirsin ki ?
-
KiberGenius bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
KiberGenius bunu yazdı:
sizde bilmiyorum amma bizde yeni Azerbaijanda buna cok kotu bakiliyor 40 yawindaki butun dovme yaptirmis insanlar buna pishman olduklarini soyluyorlar
-----------------------------Burda da öyle. Baksınlar istedikleri gibi, neden umrumda olsunki? Benim vücudum, benim hayatım değil mi? Sene 2010 hala dövme yaptırınca abdest olmuyormuş falan diyen var piyasada ya haha.
Ayrıca 40'dan fazla yaşında olup yaptırdığı dövmeleri utanmadan, sıkılmadan gösteren, hatta hala yeni dövme yaptıran tanıdıklarım da var.