Dövme Yaptırcam?
-
-----------------------------
bende sana anlatamıyorum sana madalyayı cuukk diye vericekler ;) 1dövme her türlü deri altında bunda hem fikiriz :) 2
sen şuan dini olarak fetva vermişsin şimdi sorarım sana senin fetva verme yetkin var mıdır :) 3
ayrıca ben şii olduğum için dinime açıkçası senden de daha bağlıyımdır ve çoğu gerekleri bilirim :) 4
döwmeyi yaptırınca da abdest alınmaz istersen diyanet.gov.tr'ye mail at sor istersen de git cami hocasına sor :) 5
din kardeşiyiz g*tünden element uydurup fetva verme :) 6
sewgi ve dua ile (f) xD 7
-----------------------------Yok yok madalya kesmez seni... sana bir adet hıyar vericem ben tuzlucam sen yicen ben tuzlucam sen yicen... Senle başka türlü diyaloğumuz olamaz boşuna zaman kaybı... İnsan israfımısın sen ya ??
(Yanlış anlama hıyar yani bildiğin salatalıktan bahsediorum.... herşeyi kendine göre anlıosun ya bilerek böyle yazdım ki bunuda kendine göre anlıyama, bi yerlere çekemiyeisn die :)) istersen çek hadi... 1Asenaya rakip çıktı vallahi senin kadar lafları kendine göre değiştiren... Sonrada kendi anladığına göre yorumlayan görmedim vallahi Helal olsun... Yok canım deri altında yani ciddimsin ? BENDE .öt arasına yapılıyor sanıyordum 2
Ben fetva vermedim Hıyarla beslediğim arkadaşım... Başka bir yerden kaynak gösterdim ? Bildikleirmi söyledim ? Burda fikirleri paylaşmak yetkiyle deil zekayla hiç olmazssa düşünceyle... Senin düşünce kalıbın dar olduğu için tabi emire göre hareket edersin... sizde Cemmat lideri ne derse o olur... Elde öpersiniz apış arasıda... Saidinin dııdısının elini öpmeye sende sıraya girdin mi ? eminim girmişsindir :)) 3
Hadi ya benimle mi doğdun? Bende hafızım belki nerden biliosun müneccin y.. mı yedin ? Bi bok bilmediğin ortada zatn boşuna kuru sıkı atıp tutma.. 4
Mail atmana gerek yok google aç araştır.. ÜSteik sana yazdığım yazı Uzay bilimlerinden değil ? 5
Yazıdan bi bölüm "Su geçmemesi çürümek demektir buda olanıksızdır" (Burda olanıksızdan kasıt... dövme gusulu bozmaz anlamında)Ben dövmeyi savunmuorum burda gerçeklerden bahsediorum.. Vucudumda dövme yok yaptırmamda, yaptıranlarda gözüme hoş görünmüo bunlar ayrı.. Senin hıyarlığın ayrı.. Evet ne yazık ki senin gibi gericilerle aynı oksijeni soluyorum... 6
yok sevgi mevgi... ne alaka ya en sonunada skkıştırmışsın kafana göre bişi... pişmiş kellemisin nesin...
su geçmese o deri çürür ve ordan bi daha kıl çıkmaz Şu yazıdan "suyla deri canlı kalır" anlamını çıkardın ya senle niye muhattap oluyorum ki...
Bak senin anlıcağın tarzda yazayım... dövme yaptırınca su geçmese o deri çürür ve ordan bi daha kıl çıkmaz Yani
Burda dövme yaptırınca Gizli Özne
burda anlatılan suyun deriyi beslediği değil KAFAN ALIYOR MU ?Neyse bana geri cevap yazma ruh halimi bozuyorsun... kararı başkaları verisn ama benim Gözümde Doguhan bir sen ikisin artık ;)
Eklliyim dedim istemeden de olsa... konunun sapmasına neden olduğum için... başta konuyu açan arkadaştan olmak üzere herkesten özür dilerim :/
-
Askere gitmediysen deneme bile:)
comic sinse iyi dikir:D
-
epoxy history yaptır :D
-
persian bunu yazdı:
bende sana anlatamıyorum sana madalyayı cuukk diye vericekler ;) 1dövme her türlü deri altında bunda hem fikiriz :) 2
sen şuan dini olarak fetva vermişsin şimdi sorarım sana senin fetva verme yetkin var mıdır :) 3
ayrıca ben şii olduğum için dinime açıkçası senden de daha bağlıyımdır ve çoğu gerekleri bilirim :) 4
döwmeyi yaptırınca da abdest alınmaz istersen diyanet.gov.tr'ye mail at sor istersen de git cami hocasına sor :) 5
-----------------------------Yok yok madalya kesmez seni... sana bir adet hıyar vericem ben tuzlucam sen yicen ben tuzlucam sen yicen... Senle başka türlü diyaloğumuz olamaz boşuna zaman kaybı... İnsan israfımısın sen ya ??
(Yanlış anlama hıyar yani bildiğin salatalıktan bahsediorum.... herşeyi kendine göre anlıosun ya bilerek böyle yazdım ki bunuda kendine göre anlıyama, bi yerlere çekemiyeisn die :)) istersen çek hadi... 1Asenaya rakip çıktı vallahi senin kadar lafları kendine göre değiştiren... Sonrada kendi anladığına göre yorumlayan görmedim vallahi Helal olsun... Yok canım deri altında yani ciddimsin ? BENDE .öt arasına yapılıyor sanıyordum 2
Ben fetva vermedim Hıyarla beslediğim arkadaşım... Başka bir yerden kaynak gösterdim ? Bildikleirmi söyledim ? Burda fikirleri paylaşmak yetkiyle deil zekayla hiç olmazssa düşünceyle... Senin düşünce kalıbın dar olduğu için tabi emire göre hareket edersin... sizde Cemmat lideri ne derse o olur... Elde öpersiniz apış arasıda... Saidinin dııdısının elini öpmeye sende sıraya girdin mi ? eminim girmişsindir :)) 3
Hadi ya benimle mi doğdun? Bende hafızım belki nerden biliosun müneccin y.. mı yedin ? Bi bok bilmediğin ortada zatn boşuna kuru sıkı atıp tutma.. 4
Mail atmana gerek yok google aç araştır.. ÜSteik sana yazdığım yazı Uzay bilimlerinden değil ? 5
Yazıdan bi bölüm "Su geçmemesi çürümek demektir buda olanıksızdır" (Burda olanıksızdan kasıt... dövme gusulu bozmaz anlamında)Ben dövmeyi savunmuorum burda gerçeklerden bahsediorum.. Vucudumda dövme yok yaptırmamda, yaptıranlarda gözüme hoş görünmüo bunlar ayrı.. Senin hıyarlığın ayrı.. Evet ne yazık ki senin gibi gericilerle aynı oksijeni soluyorum... 6
yok sevgi mevgi... ne alaka ya en sonunada skkıştırmışsın kafana göre bişi... pişmiş kellemisin nesin...
su geçmese o deri çürür ve ordan bi daha kıl çıkmaz Şu yazıdan "suyla deri canlı kalır" anlamını çıkardın ya senle niye muhattap oluyorum ki...
Bak senin anlıcağın tarzda yazayım... dövme yaptırınca su geçmese o deri çürür ve ordan bi daha kıl çıkmaz Yani
burda anlatılan suyun deriyi beslediği değil KAFAN ALIYOR MU ?Neyse bana geri cevap yazma ruh halimi bozuyorsun... kararı başkaları verisn ama benim Gözümde Doguhan bir sen ikisin artık ;)
Eklliyim dedim istemeden de olsa... konunun sapmasına neden olduğum için... başta konuyu açan arkadaştan olmak üzere herkesten özür dilerim :/
-----------------------------ulan sen beni reel hayatta ne tanıyosun ki bana salata yediriceksin o salatayı sana ağızdan cuk diye sokarım efendi ol ;)
hee said demişsin said kim hiç bilmem ;) açıkçası onun da senin de amk diyebilirim rahatça ;)
birisi bişeyini öptüreceksse ben güzel şeyler öptürürüm hade yol al ;) benimle bilgi almak istersende insanlara sor bakıyim nasıl biriyim ;) o bahsettiğim müneccim şeyini sana güzelce yediririm ayrıca ;)
-
ne çok erkek varmış bu sanal alemde yaw :S
dimi horby kardeşim yamuluyosam düzelt :)
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------EZmişşşş:) helal olsunn :)
Kardeşim tanışmak isterim senle benim kafadasın :)
-
Atatürk imzası süper gider
kendiği yaptığı işleri diğerlerine fırlatanlara inat hani.. -
kartalkethuda bunu yazdı:
günah hoca abdest tutmaz:D yaptırcaksan Assassin's Creed in armasını yaptır. Suikastçi demek.
-----------------------------Dövme yaptırmak günah mıdır? Boy abdestine engel midir?
*** ***/İSTANBUL
İnsanın vücudunun doğallığını, güzelliğini, sadeliğini bozacak müdahaleleri yapmaması gerekir. Tıbbi gereksinim duyulan sağlıkla ilgili müdahaleler tabii ki bunun dışındadır. Dövme yaptırmak, zaruri ve sağlık yönünden gerekli bir işlem değildir. Ayrıca Hazreti Peygamber (SAV) dövme yaptırılmasını kesin bir dille yasaklamıştır. Ancak dövme boy abdestine ve namaz abdestine engel değildir. Çünkü dövme, suyun deriye ulaşmasına engel oluşturmaz.nihathatipoglu.com
Millet bizim ülkenin yıllık cirosu kadar parayı uzay arastırmalarına yatırsın biz hala nelerle ugrasıyoruz. Bilim, irfan cagındayız ama hala ortacag beyni var insanlarımızda. 2008 yılına gelmişiz hala din en buyuk suistimal aracı. al işte en basit ornegi. Dovme yaparsan omur boyu cenabet gezermissin, al babayı. Allah'a şükür Nihat Hatipoğlu gibi aydın din adamlarımızda varda insanları bilinçlendiriyor. Ha ne kadar işe yarıyor orası muamma ama üzerine düşeni yapıyor olması bile kafi.
-
tamam beyler sormamış farzedin yau ben yazı tipinden bahsettim bazı müridler günahtı abdestti abarrtılar iyice yaptırmıyorum ak :) aha mutlu olun
-
bende peygamber efendimizin (s.a.v.) eğer gerek olmadıça insan vücuduna estetik yaptırmak (bunu içine herşey giriyor) fakat istisnai durumlar mesela çok kötü gözüken bir yarayı yanık giib.. yasak diye bilyorumö.. çünkü bu vücut emanet bize.. pğis bi şekilde ölüp gusül abdesti almak kime yakışır ? biras sert oldu üslubum ama.. gerçekler böyle eğer cünüp hayatı yaşarım diyorsanız seve seve.. cünüp gezenlerde şunu untmasın.. ğer cünüpken başınıza kötü bir şey geldiğinizde.. pişpmanlık hat safalara çıkıyor belirteyim..