folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövme Yaptırmak İstiyorum !

Dövme Yaptırmak İstiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek
    yaptıranların hemen hemen hepsi bi kaç yıl sonra sildiriyor hiç bulaşma derim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

hocam bi anlık heves emin ol bi bok yok..

illa yaptırcam diosan biraz arastır 50 liraya falan dövme yapan yerlerden arkana bakmadan kac aids falan olursun hayatın dövme olur sonra :)

büyüklüğüne göre değişir ama iyi ve temiz bi yerde ortalama birşeyi 150 den asagı yapmaz ;) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    bende yaptırcam yaptırcam geziodum ortalıkta geçici yaptırdım emin ol heves oluyor sonra geçiyor. iyiki ilk geçici yaptırmışım sonra sıkılıyosun arada istersem hala yaptırırım geçici dövme 

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende yaptırcam yaptırcam geziodum ortalıkta geçici yaptırdım emin ol heves oluyor sonra geçiyor. iyiki ilk geçici yaptırmışım sonra sıkılıyosun arada istersem hala yaptırırım geçici dövme 

Hoca geçici dövmelerin fiyatları nedir 

Mesela birtane Mürid Atamın imzasını yaptırmıştı onu geçici yaptırsak kaça patlar ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

yanpir
     ama dinen yasak oldugu söyleniyor..

İslam dinine göre yasak değil lakin tasvip edilmiyor. Yani gusul abdesti geçmiyo diye bişey yok benim bildiğim. Kafandaki şüphe buysa tabiiki. Değilse yaptır havalı bişeyler

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

MarlboroLight bunu yazdı:
    bende 3 tane yıldız war büyükten küçüğe doğru 75 tl verdm

ooo serkan yorum yapar mıydın sen :D 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilindiği gibi su geçmiyor gusl kabul olmuyor şeklinde değil. Yani dövme yaptırırsan gusl alabilirsin bi sıkıntı olmaz. ama vücudun şeklini değiştirdiğin ve yapılırken çekilen acıdan dolayı kendine acı çektirdiğin için günah.

Sana kalmış bişe.

Fiyatınıysa ben bilemem yaptıranlara :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

1. dinen yasak, dövme seytanin kitabidir.

2. gusul olmaz, su deriye deymiyor. dövme durdugu derece surekli cenabet gezip anca günah islersin, hic bi ibadeti yapamassin cenabet oldumuda..:)

3. hem acidan doalyida gunah yasak.

4. Allah (C.C) seni böyle yaratmis ne hakla beyenmeyip degistiriyorsun, ayni estetik gibi..

ben 4 tane saydim daha vardir.:)

Parmak bassam olurmu?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    Konyali bunu yazdı:

yazık :) bilmeden etmeden harbi yazık :)

yaptır hocam benm bilekten dirseğe kadar var yaptır gitsin ben mutluyum hiçte sıkılmadım :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    Konyali bunu yazdı:

yazık :) bilmeden etmeden harbi yazık :)

yaptır hocam benm bilekten dirseğe kadar var yaptır gitsin ben mutluyum hiçte sıkılmadım :) 

emin ol maneviyatta senden daha ustunumdur... bilmiyorsam konusmam, bisi biliyorumki konusuyorum.. 

kac kere ilmihal kitabi acipda okumussundur kim bilir.:/

dogru yazdiklarim sana uymadi, sen yaptirmissin, dediklerimi duyunca sinir oldun..:)

EDIT:

Sorular:
    İslam dinine göre saç ekmek caizmi, yasakmı
    İslam dinine göre perukla abdest caizmi
    İslam dinine göre dövme yaptırmak caizmi, yasakmı
    İslam dinine göre dövme abdeste engelmi
    İslam dinine göre dövme ile abdest caizmi

Peruk denilen takma saç, insanın saçından yapılmış ise kesinlikle haramdır. Onu takmak da haramdır. Çünkü insan değerli bir varlıktır. Peygamber (sav), Allah saçına saç ekleyen ve eklemek isteyen kadınlara lanet etmiştir, buyuruyor. Ancak peruk deve tüyünden, naylondan veyahut suni herhangi başka bir şeyden yapılmışsa onu takmakta beis yoktur. Hakkında hiçbir şey vârid olmamıştır. Meselâ: Adamın başı keldir. Manzarası pek iyi görünmüyor. Çirkinliğini kapatmak için böyle suni bir peruk takmakta sakınca yoktur. Hadîsin lanetlediği şey insan saçını eklemektir. Ama insan saçı olmazsa beis yoktur.

Allah Resulu şöyle buyuruyor:
    "Allah, iğreti saç takanı da taktıranı da dövme yapanada yaptıranda lanet etsin".

Resulullah'ın, sahabe arasında saça saç eklemeyi, dökülmüş saçın yerine başkasının saçını takmayı yasakladığı yolunda rivayetler vardır.

Hadislerde geçen lanetin, kuvvetli bir yasaklama uslubu olduğunu belirten İslam Hukukçuları da ister güzellik ister hastalık nedeniyle olsun saçına saç eklemesi, başkasının saçını başına peruk yapıp takmasını caiz görmemişlerdir. Çünkü bunda hem tabi ve fıtri şekil değiştirme hem de karşısındaki insanlara genç ve farklı görünerek onları yanıltma vardır. Bu sebeple insan saçı haricinde ipek, iplik, yün v.b.den peruk takmayı da, aynı şekilde fıtratı değiştirme ve insanları aldatma bulunduğu için, caiz görmeyenler vardır. Çoğunluk ise bunu caiz görür. Ancak dinen necis sayılan kıl ve tüylerden yapılan peruğun kullanılmasının ise caiz olmadığı brlirtilmiştir.

Kullanılan malzeme ne olursa olsun saçtan veya görünüş olarak saça bezeyen bir maddeden peruk takılmasının Hz.Peygamber tarafından hoş karşılanmadığı, ancak saçı dökülen kimsenin tedavi ile bunu önlemesinin ve saç bitmesinin sağlaması caiz olduğu söylenebilinir.

Bu saçlar asil saç olmayıp bunlar üzerine mesh eden kendi saçına mesh etmediği gibi bu abdest caiz değildir.

Alıntıdır. 

Parmak bassam olurmu?
Toplam Hit: 5279 Toplam Mesaj: 36