Dövme Yaptırmak İstiyorum(Öneri)
-
zitir501 bunu yazdı:
-----------------------------
cok düşün ilerde ğişman olucak bişey yapma. bi de paradan kacınma ömür kalıcı sonucta dövmen güttü durmasın araştır dövmenden anlayan kişilere yaptır. arkadas ortamında v.b yerlerde yaptırma profsonel kişilere yaptır. ben arkadaşımın arkadaşı yaptı dövmeyı anlıyor fln dediler. yamuk yamuk bişeyler yaptı cok kotu duruyor. güzel olmasa baska üstüne baska dövme yaptırım fln dıyyorsan hiç oyle dusunme. kesinlikle profosnel kişilere yaptır. anlayan kişiye.
-----------------------------bencede cok dogru , odicegin ucretten once yaptirdigin dovmenin kalitesi cok onemli ve yapan kisinin ustaligi.
-
Usta perşembe günü finaller yok eğer memlekete filan gitmiceksen bildiğim sağlam bi stüdyo var ,
gidelim bakalım fiyat soralım bende dşünüyorum. -
Elımın ıcıne yarısı dunya yarısı gunes tarzında asırı detaylı gozukecek sekılde bır dovme yaptırmayı dusunuyorum yaptırırsam :)
-
2 tane dovmem var bir tanesi sol omzumda 1 tanesi sırtımda sol omzumdaki değişik bişe sırtımdaki ise omurlarımın uzerine oturulu 11 tane rakam ve rakamların anlamını sadece ben biliyorum. etrafımdaki insanların cogunda dovme var ve onerilerim su olur....
(126904108960 sırtımdaki rakamlar mesela)
1. dovmeni on kol a yani dirsekden bileğine kadar bişe yaptırma yaslandıgında veya ilerde ciddi bi işe sahip oldugunda sana sıkıntı cıkarır
2. ilk dövmen ise ve kendine gercekden güvenmiyorsan sıkılırsam falan diyorsan eger senin kendinin göremeyeceği biryere yaptır örneğin sırtına kol arkasına yaptırman senin dövmeye alışman kolay olur
3. dövmeni ten rengine uygun rekler ve profesyonel birine yaptır ornek olarak söyle soleyeyi benim dovmelerimin hepsi siyah beyaz ve artık siyah kendi renk değerini kaybetmeye basladı ki beyazdan hiç bahsetmiyorum
4. dövmeni anlam tasıyacak seyler uzerine dusunup yaptırman guzel ama önemli olan dövme salonuna kafanın estiği birgün gidip orda dövmeci ile hayal aleminden cıkan birseyler yaptırman cünkü bu sekilde birsey yaptırdıgında hiç sıkılmıyorsun benim kolumdaki dövme 3 senelik ve daha sıkılmadım
5. BU ONEMLİ NOT DÖVMEYİ YAPTIRDIKDAN SONRA UNUTMA GİT 2 SENEDE BİR TAZELET YOKSA DÖVMEN SOLAR VE BELİRLİ BİR SÜRE SONRA CANINI SIKMAYA BASLAR
6. tarzını bilmiyorum ama kıcına basına kartal cizdirme yazı yazdırma iskanbil kartlaarını kullanma paylaço yaptırma gülen ağlayan suratlar yaptırma dövmecilerin ellerinin artık alıştıgı modellerdir söylersen sana kapının yolunu gösterebilirler
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
su gobegi eritip bi forma girsem ahanda yaptiracagim dovme
-----------------------------lan faso filmin sonundan bir ders alsaydin bari ))
-
Ya dövme denen şey bu kadar pahalı olmasa şimdiye 20 kere yaptırırdım da, kendime yediremiyorum kendimi modifiye etmeye o kadar para vermeyi. Bir gün çok param olursa yaptırırım.
-
ayhun bunu yazdı:
2 tane dovmem var bir tanesi sol omzumda 1 tanesi sırtımda sol omzumdaki değişik bişe sırtımdaki ise omurlarımın uzerine oturulu 11 tane rakam ve rakamların anlamını sadece ben biliyorum. etrafımdaki insanların cogunda dovme var ve onerilerim su olur....
(126904108960 sırtımdaki rakamlar mesela)
1. dovmeni on kol a yani dirsekden bileğine kadar bişe yaptırma yaslandıgında veya ilerde ciddi bi işe sahip oldugunda sana sıkıntı cıkarır
2. ilk dövmen ise ve kendine gercekden güvenmiyorsan sıkılırsam falan diyorsan eger senin kendinin göremeyeceği biryere yaptır örneğin sırtına kol arkasına yaptırman senin dövmeye alışman kolay olur
3. dövmeni ten rengine uygun rekler ve profesyonel birine yaptır ornek olarak söyle soleyeyi benim dovmelerimin hepsi siyah beyaz ve artık siyah kendi renk değerini kaybetmeye basladı ki beyazdan hiç bahsetmiyorum
4. dövmeni anlam tasıyacak seyler uzerine dusunup yaptırman guzel ama önemli olan dövme salonuna kafanın estiği birgün gidip orda dövmeci ile hayal aleminden cıkan birseyler yaptırman cünkü bu sekilde birsey yaptırdıgında hiç sıkılmıyorsun benim kolumdaki dövme 3 senelik ve daha sıkılmadım
5. BU ONEMLİ NOT DÖVMEYİ YAPTIRDIKDAN SONRA UNUTMA GİT 2 SENEDE BİR TAZELET YOKSA DÖVMEN SOLAR VE BELİRLİ BİR SÜRE SONRA CANINI SIKMAYA BASLAR
6. tarzını bilmiyorum ama kıcına basına kartal cizdirme yazı yazdırma iskanbil kartlaarını kullanma paylaço yaptırma gülen ağlayan suratlar yaptırma dövmecilerin ellerinin artık alıştıgı modellerdir söylersen sana kapının yolunu gösterebilirler
-----------------------------çok saol hocam tavsiyeler için. 6.madde için konuşuyorum zaten normal bişiyler aramıyorum özel olmalı. ama aklmdada hiçbir fikir yok. hayal aleminden çıkıcak şeylere ise pek güvenmiyorum ben beğenemem diyerekten :/
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
su gobegi eritip bi forma girsem ahanda yaptiracagim dovme
-----------------------------filmi izlediğimde kolundakiler baya dikkatimi çekmişti :D kalıcıya tamamen karşıyım ama bi dövme yaptırcak olursam seçiceklerimin arasında bu da var :D
-
up diyelim bi.
-
tahribat.com yazdır