Dövmenizmi Var? Sakın Sildirmeyin
-
http://www.bmezine.com/tattoo/remove003.html
http://www.bmezine.com/tattoo/remove001.html
vs. en altta sayfa sayıları var ordan tıkırdatır tıkırdatır bakarsınız
valla düşünüyodum en azından bi geçici dövme ama bunu gördükten sonra onu bile yaptırmam -
dövmeyle falan işim olmaz bende uzak olsun da
-
Athzai_Khaine ya geçicide bişey olmaz dimi?
-
nakamura2 kardeş,geçicide bir sorun yok ama cildinin boyaya ne tepki verdiği önemli,bu resimlerdeki insanların bir kısmının anladığım kadarı ile ciltleri çok hassas ve dövmelere ağır tepkiler vermişler.Bunun haricinde boyanın niteliği,kalitesi dövme yapımında kullanılan iğnelerin temizliğ vs. çok önemli.Kimi insanlarda da bu resimlerdeki kadar olmasa da geçici dövmeler bazen alerji ya da kaşıntıya sebep olabiliyor.
-
geçicide birşey olacağını sanmıyorum ama yinede tırstım :) esrardede nin dediği gibi bunların cildlerinde sorun var sanırım, tabi sildirme yöntemide baya bi garip, kimilerinkini deşmişler filan bi garip
-
İleti kullanıcının iradesi ile, tarafından düzenlenip, silindi.
-
hoja bizim ark sildirdi böler bişey olmadı ama o buz tedavisiile sildirdi
-
herkes de olacak diye bi şey zaten ama gerçekten öteki tarafa giderken tehlikeli geçici dövme yaparken de dikkat etmek gerekio tabi bizim bi arkadaş yaptırmıştı şu 1 ay falan kalanlardan hint kınasımıymış neymiş iki hafta durdu bi şey olmadı sonra bi baktım alerji yamış heryerinde ufak sivilce tarzı bi şeyler çıktı çamasır suyuyla silmek zorunsda kaldı
kısacası boş verin bence böyle daha güzelsiniz -
Annééé!!!! Şeyim Ürperdi Lan!!:)
-
dövme yaptırıcaksanız geçici yaptırın!!! kalıcısı hem cildine zarar veriyo hem cenabet bırakıyo hemde durumuna göre kanser olasışığı var!!! şimdi sen bi hevesle kalıcı yaptırıcaksın ama yaş ilerledikçe ondan bıkıcaksın ve sildiremiceksin sildirdiğinde görüldüğü gibi daha çok leke kalıyo a.q yaptır bi geçici dövme 2hafta çokrahat kalıyo vücudunda baktın geçmeye başlıyo tekrar geçtir üstünden hiçbişi olmaz
-
dovdurmeyin oranizi buranizi...adam akilli durun iste.
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 13