Dövüş Filimleri Öneriliriniz?
-
arkdaşlar istediğim şey tam olarak işte idman yapıcak filan falan sonra gidecek dövücek :) yani kalsik amerikan filmi ama biraz güncel olsun mesela geçen "asla pes etme" diye bir film izledim muhteşemdi o tarzda olsa ii olur rocky serilerini biliyorum 3 küçük ninjayı zaten ben istemem birde ceki çen :) bu adamı sevmiyorum gerisini önerirseniz sevinirim
-
istediğin türden filmler olmayabilirler ama yine de yazıyım biraz klasik olacak ama
Fight Club var

Fearless (Korkusuz)

Tom Yum Goong (Ong Bak)
-
ONG BAK Yada Koruyucu İkiside = TOM YUM GOONG'un Filmi ;) İzle Kafana Sık Anana Babana Harakiri Yap Wadaaaaaaaaa Bamm :D
-
Donnie Yen filmlerini tavsiye ederim. Dövüs sahnelerini gercekten cok iyi hazirliyor.
Fimlerinde dövüs sahnelerinden tamamen kendisi sorumlu.Oynadigi bir kac film:
Ip ManFlash Point
Killzone S.P.L
-
green streets hooligans
-
ıp man ı tek gecıyorum basroldakı adamıda tek gecıyorum
-
Dünyayı Kurtaran Adam'ı tek geçiyorum ben de..O kayaların üzerinde idman yaptığı sahneden sonra pek bir gaza gelmiştim
-
agalar tam anlaşılmadı sanırım şu uzakdoğu dövüşlerini istemiyorum. amerikan vari olsun aikido filanda olabilir uzakdoğudan ama kungfu filan istemezük.
işte karete kid tarzı rocky tarzı olacak başlangıçta işler boka sarcak sonra sıkı idman bam güm
-
-
FIGHT CLUB dövüş filmi değildir..!!!!!
-
Kır zincirlerini diye film vardı fena değildi..