Dövüş Sanatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yorumlara bak arkadaş...

Eğer bilmiyorsanız uydurmayın !

Hocam Teakwondo'ya 8 - 9 yaşlarında veya daha küçükken başlanır. Ergin bir insanın ancak hobisi olabilir. Tam anlamı ile öğrenmek bir yana dursun, vücudunu ve zihnini o spora uyduramazsın.

Bu her spor ve sanat dalı için aynı. Yaptığın sanat ile bütünleşmen için, onunla birlikte büyümen gerekir. Bunun dışında yaptığın 6 aylık eğitim, kızları etkilemekten öteye geçmez.

Ayrıca sporun hiçbir türü (bodybuilding, fitness, güreş, judo, MMA vs..) boyu kısaltmaz. Senin boyunun uzayacağı varsa uzar. Kısa kalmak denen şey fiziki anlamda imkansız. Ulan haftada 3 gün 2 şer saatten bir kaç kilo ağırlık kaldırdın diye boy mu kısalırmış ? Az kafayı çalıştırın. Yok götün düşer, yok göbeğin içine kaçar yok pipin yamulur. Spor yapıyorsun ! Şu an olduğundan çok çok daha sağlıklı olacağının garantisini veriyorum. Spor yaptım hayatım karardı diyen kimse yok bu Dünya'da. Elbette alternatif yolları tercih edip, doping hapları kullanmazsanız.

Bence en kullanışlı ve zevkli spor yüzmedir.

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Yorumlara bak arkadaş...

Eğer bilmiyorsanız uydurmayın !

Hocam Teakwondo'ya 8 - 9 yaşlarında veya daha küçükken başlanır. Ergin bir insanın ancak hobisi olabilir. Tam anlamı ile öğrenmek bir yana dursun, vücudunu ve zihnini o spora uyduramazsın.

Bu her spor ve sanat dalı için aynı. Yaptığın sanat ile bütünleşmen için, onunla birlikte büyümen gerekir. Bunun dışında yaptığın 6 aylık eğitim, kızları etkilemekten öteye geçmez.

Ayrıca sporun hiçbir türü (bodybuilding, fitness, güreş, judo, MMA vs..) boyu kısaltmaz. Senin boyunun uzayacağı varsa uzar. Kısa kalmak denen şey fiziki anlamda imkansız. Ulan haftada 3 gün 2 şer saatten bir kaç kilo ağırlık kaldırdın diye boy mu kısalırmış ? Az kafayı çalıştırın. Yok götün düşer, yok göbeğin içine kaçar yok pipin yamulur. Spor yapıyorsun ! Şu an olduğundan çok çok daha sağlıklı olacağının garantisini veriyorum. Spor yaptım hayatım karardı diyen kimse yok bu Dünya'da. Elbette alternatif yolları tercih edip, doping hapları kullanmazsanız.

Bence en kullanışlı ve zevkli spor yüzmedir.

Selametle.

Aynen öyle hocam.

Spor ile uğraşan insan her zaman zinde olmuştur. Bu bir gerçek.

Evde göt büyüteceğime sporuma devam ederim hiç olmazsa kafam rahat olur :))

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

taekwondoya git hocam tavsiyemdir.

Ancak her sporda iş antrenörde bitiyo. Antrenör kendisi mükemmel yapıyor olabilir,ancak size ne kadar öğretebildiğide önemli.

2-3 salon gez tavsiyem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Tamam hocam tavsiyenize uyucm peki kardesim 12 yaşında o başlasa faydası olurmu bacak acarmı ?

Memento Mori
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

Tamam hocam tavsiyenize uyucm peki kardesim 12 yaşında o başlasa faydası olurmu bacak acarmı ?

Ben 9 yaşımda falan başlamıştım

Benden daha küçük olupta başlayanlar vardı. Yalnız şuna dikkat et ufak diye he he deyip geçirmesinler. Ciddi ciddi öğretsinler yani. Gerekirse sende izle onların antremanı 1-2 kere

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

hocam Gelişe bilirmi

Memento Mori
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

hocam Gelişe bilirmi

Tabiki. Antrenör ciddiyse o yaşta çok güzel şeyler yapabilir. Ki ilerisi içinde güzel bir temel olur 17 yaşına falan geldiğinde ortalığı dağıtacak duruma gelebilir rahatlıkla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

hocam Gelişe bilirmi

Tabiki. Antrenör ciddiyse o yaşta çok güzel şeyler yapabilir. Ki ilerisi içinde güzel bir temel olur 17 yaşına falan geldiğinde ortalığı dağıtacak duruma gelebilir rahatlıkla.

Hocam iyi o zaman Başka Önerisi olan

Memento Mori
Toplam Hit: 2290 Toplam Mesaj: 19