Download Hızı
-
İnternetten hızının tamamını kullanarak dosya indirmek istiyorsan indirme yöneticisi kullanmalısın. Mozilla ile olacak iş değil.
Internet Download Manager'i öneririm.
-
bende bugun hotfile ile 20kbps civari indiriyordum max 30 kbps cikiyordu. google dnsden open dns gectim biraz duzeldi. ama eskisi gibi degil hala.
-
kardeşim speed testlere bakma sen modeme gir orada hizin yazar 512 yazarsa düşmüştür o hizla indirir 8000 üzeri ise normal olarak 800 900 kb ile download yapman lazım beni 15 gb ye kadar da 200 gb download yapardım son 27 28 inde 512 ye düşerdi sende modeme bak bence ..
-
normalde bnde hf den 700-900 arası çekiyorum şu an ise 50-100 arası çekiyorum? bi gariplik var sanırım ve her ay oluyor bu bi ara mutlaka indirme hızım düşünüyor sonra tekrar yükseliyor ama zaman alıyor..
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
İnternetten hızının tamamını kullanarak dosya indirmek istiyorsan indirme yöneticisi kullanmalısın. Mozilla ile olacak iş değil.
Internet Download Manager'i öneririm.
-----------------------------Ne zaman mozilla veya chromedan dl yapsam hız en fazla 1 mbit oluyor.İDM ile 4-5 mbitte indiriyorum.