folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Download Hızı (Sorun Ve Yardım)

Download Hızı (Sorun Ve Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

mrb. aslında yeri galiba burası değil fakat konuyu nereye açacağımı bilemedim ve internetle alakalı olduğu için buraya açtım.

benim sorunum internetten download yaparken inen veri hızım kb/sn olarak çok büyük oranda değişiyor. aynı dosyayı indirirken 1kb olarak indirmeye başlıyor 1sn sonra 120kb a çıkıyor 2-3sn sonra 20-25e falan iniyor sonra kafasına göre devam ediyo. tüm download böyle devam ediyor. bunun sebebini öğrenmek istiyorum. benden mi kaynaklanıyor yada sorun nedir? yoksa herkesde mi böyle?

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bunun muhtemel 2 sebebi var.

a) Harbiden çok dalgalanan serverlardan dl yapıyorsun.

b) Ciddi derecede spyware vs yemişsin, birşeyler sürekli internet ini meşgul ediyor.

1. sine çözüm yok.

2. si için se HijackThis kullanabilirsin.
    (Forumlarımızda mevcut) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

hijackthis i yaptım birkaç sorun varmış temizledim sağolasın.

benim bir sorum daha olacak. youtube den video seyrediyorum şimdi ve airties modemin sayacı varya ordanda gelen kb'a bakıyorum 150kb/sn e çıktığıda oluyor 12kb/sn indiğide(aynı video içinde) tekrar hijackthis le tarama yaptım birşey yokmuş bilgisayarda, youtube ve tbt den başka birşeyde açık değil bilgisayarda peki nie böyle dalgalanma olabilir? başka sebebleri nedir bilginiz varmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bağlantın ile alakalıdır büyük ihtimalle. Wireless kullanıyorsun olabilir (ki aynı sorun bende de var)

kablolu bağlantılarda da kablonun uzunluğu ya da parazit buna sebep olabilir..

downloadlarda biraz daha sağlamlık istiyorsan flashget programını kullanabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    wireless kullanıyorum. ondan olabilir. peki bu parazit dediğin şeyler nedir?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

kablolarda parazit olabilir demiştim.. ama sende yoktur..

geceleri o kopmalar azalır hoca.. Sen sinyalleri güçlendirecek birşeyler yapmaya çalış,anten tarzı şeyler.

download yaparken de ek program kullan (flashget gibi)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fzl2007
    fzl2007's avatar
    Erkek

INTERNET DOWLOAD MANAGER KULLAN COK HIZLI MÜKKEMMEL DİYEBİLİRİM

Türk'e Kefen Biçmek Kimin Haddine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    haci 1024 le 150 ye nasıl cıkıyonuz alla sen :D 105 den yukarsını göremedim :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

cold-m4 hacklenmiştir!!!akıllı olsun!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    profilde hackliyolar vay anasını büyük hacker.Banda öretsene

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

160ı falanda gördüm sorun olmuyor:) genelde geceleri rahatlıyor bilgisayar bi de apartmanda herkesin kendine ait wirelessi var 10 daire var 8inde wireless bağlantı. acaba birbirlerini etkiyelebilirlermi???

bu arada wireless modemden kabloyla bağlandğm masaüstü bilgisayarımda da aynı sorun var. ve yine dengesiz indirmeler görüyorum.

arkadaşlar benim yardımcı  programa ihtiyacım yok zaten program downloadm nerdeyse hiç yok.genelde internet sitelerinde geziniyorum onun için bu soruna programla değilde sağlam bi yolla mudahale etmem lazım.kablolarda falan sorun olması bunu etkiyebilirmi?yada bulunduğum yerdeki telekomla alakalı bir sorun??

Toplam Hit: 1756 Toplam Mesaj: 14