Download Hızım Ucmaya Başladı !!!
-
Arkadaslar 2 gündür indirme hızında bi anormallik var. normalde 100-140 arası çekiyodum 1 aydır fakat şu 2 gündür 350-450 kb y çıktı. bazen 550 ye kadar çıkıyor :) bunun sebebi ne acaba. üstelik neti ortak kullanıyoruz şimdilik komsuyla modem onda. ve internet hızımız 1 megabit
-
hiç öyle boşuna koyarlar mı :) muhakkak hızını arttırmıştır komşun :)
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hızını artırsa ilk bize gelir. bizde adsl satışı yapıyoruz. telekomcuyuz. taşeron firma. hızını artırmak için geleceği yer bizim dükkan :)) ve sordum az önce tarifede bi değişiklik yapmadım yapsam size gelirim dedi. bi ipnelik olursa diye korkmaya basladım amk :))
-
ReDsEa bunu yazdı:
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------hızını artırsa ilk bize gelir. bizde adsl satışı yapıyoruz. telekomcuyuz. taşeron firma. hızını artırmak için geleceği yer bizim dükkan :)) ve sordum az önce tarifede bi değişiklik yapmadım yapsam size gelirim dedi. bi ipnelik olursa diye korkmaya basladım amk :))
-----------------------------KOMŞUN sana kazık atmış başka firma ile çalışıyo :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------KOMŞUN sana kazık atmış başka firma ile çalışıyo :)
-----------------------------:)) usta eğer hızım hep böyle olacaksa razıyım çalışsın baska firmayla :)) ama yapmadım diyosa yapmamıştır.. ulan telekom eğer bizede bi kıllık yapacaksan yaktım çıranı...
-
hızın fazla artmamış,bi kaç güne eski haline gelir heycana gerek yok.
-
JohnD bunu yazdı:
hızın fazla artmamış,bi kaç güne eski haline gelir heycana gerek yok.
-----------------------------hocam 2-3 gün daha böyle devam etsin daha ne :)) telekom bayram yaklaşıyo diye bi kıyak mı geciyo ne :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------:)) usta eğer hızım hep böyle olacaksa razıyım çalışsın baska firmayla :)) ama yapmadım diyosa yapmamıştır.. ulan telekom eğer bizede bi kıllık yapacaksan yaktım çıranı...
-----------------------------telekom sizi aldatıyor olabilir... bence ilişkinizi gözden geçirin..
-
modem ayarlarına gir orda bağlantı hızın gözükür.
En azından benimkisi gözüküyor 1024/256 kbps diye.
-
bendede oldu böyle bi hızlanma anlamadım arzadır deyip geçtim bi gün ttnetten aradılar siz 2mbit net kullanıyosunuz bunu 8 yapalımmı dedi afalladım biz kaç kullanıyomuşuz filan diye sordum 2 dedi kim arttırmış dedim cart curt geveledi arada 2 tl var dayinc fazla üstüne gitmedik sonradan anladık bi zi aramışlar önceden kabul ediyomusunuz filan demişler babamda izin vermiş ama imza filan yok ttnet işte nasıl kandırcağı belli olmuyo
-

1 mbit ile rekor hıza ulaştım.Teşekkürler ttnet teşekkürler.