Download Hızınızı Arttırmak...!!!
-
Arkadaşlar uçak similatör oyunu indiriyorum 32 parttı sanirim. 5 nci parttayim 111kb/sn de indiriyorum bu hızı arttirabilmek icin ne yapabilirim sizce? örneğin 10 kb bile hızlansa 32 part 200mb dan epey bi yardımcı olur bu tarz bi önerisi yada program tavsiye edebilecek varmı?
-
yok öyle bir şey. 1024mb'lık net kullanıyorsan gayet iyi hızın.
-
eğer 1 megabitse tek yapabileceğin tarifeni değiştirmek
-
1024 deyim evet yani şu tarz öneriler. örneğin kullanmış olduğumuz işletim sistemleri sürekli bağlı oldukları işletim sistemi firmasi ile bilgi alış verişi içersinde yeni güncelleme varmı varsa indiriyim kuruyum tarzi işlevler vardır. veyahult limewire vardır onu kapat diyebilirsiniz bu tarz aklima gelmeyen seyler varsa tavsiye edebilirsiniz.
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
1024 deyim evet yani şu tarz öneriler. örneğin kullanmış olduğumuz işletim sistemleri sürekli bağlı oldukları işletim sistemi firmasi ile bilgi alış verişi içersinde yeni güncelleme varmı varsa indiriyim kuruyum tarzi işlevler vardır. veyahult limewire vardır onu kapat diyebilirsiniz bu tarz aklima gelmeyen seyler varsa tavsiye edebilirsiniz.
-----------------------------hocam ben 1 mb le hız okadar oluyor diye biliodum belki daha hızlı olabiliodur hiç 1 mb kullanmadım
-
daha ne yapacan tr'de çok bile o hız geç quciknet'e gör kobrayı :)
-
Hocam geçdiğimiz aylarda işyerimdeki hattımın bağlantı hızını 8 bine yukselttim ne oldu biliyormusunuz hız fazla geldi... bağlantı var fakat sitelere bağlanamiyordum. Burası turkiye elimizdekilerle yetinmeyi orenmeliyiz tarzi bi yaklasım bana ters elbet vardır bir yolu.
En basiti 1 mb bir hdd dusunun yanında 500 gb lik bi hdd dusunun ikisininde aldığı bilgi kapasitesi aynı desem sasirirmisiniz? elbet vardır bir yolu bilgi cekmenin hızını arttırmanın. ne biliyim bu işlerle uraşmaya başlasak aslında fena olmaz bilemiyorum elbet vardır bir yolu. buna inaniyorum.
-
idm yukle
-

-
Lan olum benim ki 8mbit o kadarla indirmiyo :D
haline şükret gardaş :)
-
Eğer kullanmıyorsan JDownloader kullan, download hızına bi etkisi olmaz ama en azından sana iş yaptırmaz alayını çeker.