Download Sitesi İçin Logo & Banner (İstek=)
-
Selamın aleyküm Tahribat sakinleri.
warez tarzi bir download sitesi açtım. Photoshop ve benzeri programlar bilmediğimdem elim kolum bağlı
kendi emeğimle yaptığım bir logo ile duruyorum. aramızda logo yapmayı veya logoyla ilgilenen muridlerimize sesleniyorum "Bende istiyorum" benim neden
güzel logom yok.benim neden bir bannerim yok :))
www.tirtikciyiz.com >>>> Ordan burdan şurdan Tırtıklaaaaaaaaa :)
Emeği geçenlere Teşekkürlerimi sunarım.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------Selamın aleyküm Tahribat sakinleri.
warez tarzi bir download sitesi açtım. Photoshop ve benzeri programlar bilmediğimdem elim kolum bağlı
kendi emeğimle yaptığım bir logo ile duruyorum. aramızda logo yapmayı veya logoyla ilgilenen muridlerimize sesleniyorum "Bende istiyorum" benim neden
güzel logom yok.benim neden bir bannerim yok :))
www.tirtikciyiz.com >>>> Ordan burdan şurdan Tırtıklaaaaaaaaa :)
Emeği geçenlere Teşekkürlerimi sunarım.
-----------------------------Öncelikle o temayı değiştir çok yaygınlaştı ve sıktı.Warez tarzı bir download sitesi için wordpress yerine "Data Life Engine" kurarsan çok daha iyi olur download sitesi için güzel temaları vardı birkaç siteme kurmuştum.
-
CodeInside bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Öncelikle o temayı değiştir çok yaygınlaştı ve sıktı.Warez tarzı bir download sitesi için wordpress yerine "Data Life Engine" kurarsan çok daha iyi olur download sitesi için güzel temaları vardı birkaç siteme kurmuştum.
-----------------------------hocam inan ki tema bulamadım bunu koydum :|
-
CodeInside pm attım hocam. -
somur.net bi bak bakim temaya dle üzerine kurulu.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------somur.net bi bak bakim temaya dle üzerine kurulu.
-----------------------------Hocam benim istediğim bu şekilde değil ama. Mayonez.net tarzı bir şey yapmaya çalışıyorum.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------somur.net bi bak bakim temaya dle üzerine kurulu.
-----------------------------Hocam benim istediğim bu şekilde değil ama. Mayonez.net tarzı bir şey yapmaya çalışıyorum.
-----------------------------
Mayonez akar :))) Ama mayonez, bu günlere gelene kadar çok script değiştirdi çok değişiklikler yaptı. Hadi bakalım.. -
up olsun
-
o temayı görünce midem bulanıyor hocam.
edit: bayraklar hariç :)
-
Brown bunu yazdı:
-----------------------------o temayı görünce midem bulanıyor hocam.
edit: bayraklar hariç :)
-----------------------------daha iyisi varsa farklı olan paylaş hocam :)
-
Sadece tavsiye olarak soyluyorum hocam temayı tez elden değiştir. Bir aralar bende kullandım bunu ama artık harbıden sıktı :). Goze hos gelecek daha cok tema var. Hele dle kurarsan ücretsiz cok cok guzel temalar var.