Download Yasaklayan Program
-
Arkadaşlar forumdada baya bi gezdim ama bulamadım..benim bi kardeşim var uslu durmuyo sağolsun internette ne görürse download ediyo 150 küsür fatura geldi kota filan dinlemiyo ...download yasaklayan bi program yok mu? yani internetten bişey download etmek istediğin zaman izin vermeyecek
-
sen geçen gün sövüyordun forumda hayırdır şimdi de yardım mı istiyosun? FOruma söven adam yardım istiyor forumdan...
-
hatta beni banlayın , ben cwliyim felan diyodun
-
browserını downloada kapatabilirsin option dan.
-
wc lilerden hayır gelmedi anlaşılan.. gelmiş bize soruyo..
git patakla veledi bi daha indirmez.. -
ben wc den ayrıldım bi daha gitmem konuyu kafaya alan sizdiniz bende sinirlendim yazdım
-
o zaman neymiş ? bi daha burda sinirlere göre değil , mantığa göre hareket etmek lazımmış.
senin soru için çözüm ise : çek fişi gitsin (ciddiyim) -
mantığa göre hareket etmek lazımsa siz niye kafaya alıyonuz bu mu forumun mantığı?
-
çünkü yeni gelenlere veya bilgisiz olanlara genelde böyle yaklaşılır
yanlış olabilir belki ama sonuçta burda herkes birbirliye daşşaq geçme durumunda onun için bu kadar kafaya takacağını düşünmez kimse -
kardeş bi samimiyetin olur ona göre kafaya alırsıntakılırsın ...şurda yeniyiz bişeyler öğrenmeye çalışıoz bayada bişeyler öğrendim allah razı olsun hepinizden ama yeni üyeleri kafaya almak doğru değil bence msn ini verirmisin ?
-
burda böle!
Toplam Hit: 1641 Toplam Mesaj: 14