Downloadda Son Yılların Hız Rekorunu Kırdım :)
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------spyrex bunu yazdı:
-----------------------------benim 4 gb kotalı var evde.1 mbit ile baglanıyorum.geceleri 417 kb/s çıkabiliyorum.Normal günlerde 150 kb/s den aşagı inmiyor.
:)
hoca bazen böyle yapabilir normaldir.sen ilk downloada başlarken Ss almışsın.biraz ortalarda alsaydın bence :)
ilk öyle görünür ama sonradan hızla düşer aktarım hızı.
-----------------------------yazık anlamamış :D biri anlatsın şuna kilobyte ile byte'ın farkını :)
-----------------------------
tamam da niye hemen öyle diyosun ki.ben kb olarak gördüm. yanlıslıkla kbyte olarak gördüysem ne var bunda ki.sen yırtınma istersen biz biliyoruz kbyte ile byte ın farkını.dalgınlıgıma gelir 2 dk sonra cekerim bi edit olur biter.amk yeter ki yakalayın bi acık demi.ancak köstek olun ! -
ayiptir söylemesi ben her gün 550 ve 600 kb arası down ediyorum :)
-
Çıkarttırmayın benim download hızımı :)
-
iste budur
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Hoca hemen telekoma nie bok atıyosunki ? :)
Belki karşı sunucuda yoğunluk vardır, max o kadar dosya çekmene izin veriyordur.
-----------------------------hoca nerelerdesin sen yaw(:
-
anlaşılan sadece spreyx e değil birçok kişiye kilobyte olarak görünmüş :)
dikkatinizi çekerim byte o kilobyte değil :D
-
msn gel la foruma girmeden önce baktım msn deydin nere kayboldun ben en fazla 105 ne ettin oğlum ona o kadar cıktı o :)
naptuysan sülede bizde yapalım
-
-
-
wouwww süper hızlı beaa :D
Allah düşmanımın başına vermesin :D insanı kabız eder o hız :D
-
inetrnet sorunları ile ilgili bu kadar konu yeter bence
hızım düştü-hızım arttı falan, gereksiz konular bunlar
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------benim 4 gb kotalı var evde.1 mbit ile baglanıyorum.geceleri 417 kb/s çıkabiliyorum.Normal günlerde 150 kb/s den aşagı inmiyor.
:)
hoca bazen böyle yapabilir normaldir.sen ilk downloada başlarken Ss almışsın.biraz ortalarda alsaydın bence :)
ilk öyle görünür ama sonradan artabilir aktarım hızı.
-----------------------------
1 mbit ile dediğin hızları yakalayamazsın hoca...