Downloadsız Upload

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar şimdi kafama bişi takıldı sizlerede anlatayımdedim.
    Ben ücretsiz olarak aldığım bir siteye mp3 upload edecem fakat bunları önce benim pc ye indirmem lazım sonrada benden ftp ile siteye atmamlazım de mi?
    buraya kadar her şey normal fakat ya ben direk mp3 veren siteden alıp benim siteye atmak istesem yani benim kota gitmese ve mp3leri siteme atmış olsam.bu konu hakkında sizinde fikirlerinizi almak istedim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    eğer bir serverin varsa olur ancak sen bedava site diyon bedava yerlerde olmaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Hocam sen bize link çalmayı anlatmışsın :D yapabilirsin serbestsin :D zaten nette amaç paylaşımdır,rahat ol ;) bu arada yawf beleş direk aldıın forumun ftpsine nerden giriyon ya :D onlar sana sadece paneli veriyolar,acil durumda bi bakıyon şak silmişler siteyi?!Yane free hostten bahsediyosan tamam ama free forum diyosan olmaz öyle şey ;)

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    tahribat dökümanlarında php ile wget dökümanına bak o sana yardımcı olacaktır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    adamın dediğini anlamamuşsınz ki..bi sitedeki mp3leri kendi sitesine direk atmak istiyo.bunu yapan php scriptler war araştır bulursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    Script varsa yazın sadece ben değil tüm tbt öğrensin. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    yine kota gider..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    DrKill konuyu tam anlamamışsın ben işlemi tamamen kendi sitem üzerinde yapmayacam başka bir siteden link verecem benim siteye o linkteki dosya kopyalanacak.Söylediğin kod benim sitedeki bir yerden başka bir yere kopyalamama yarar ki benim böyle bir isteğim yok. . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Pc ye gelen her veriden kota gider, yırtında görelim

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    ertan Biz pc ye getirrmeden götürüyoruz dosyaları başka bir server a inşallah konuyu anlamışındır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) hoca sonuçta senin pc den bellek kullanılması gerek, taskları kendi pcnden alır, alması içinde temp e dosyaları download eder (geci bellek olarak pc yi kullanır yani bu da download demektir)

Şimdi anladın mı?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 3967 Toplam Mesaj: 13