Downloadsız Upload
-
Arkadaşlar şimdi kafama bişi takıldı sizlerede anlatayımdedim.
Ben ücretsiz olarak aldığım bir siteye mp3 upload edecem fakat bunları önce benim pc ye indirmem lazım sonrada benden ftp ile siteye atmamlazım de mi?
buraya kadar her şey normal fakat ya ben direk mp3 veren siteden alıp benim siteye atmak istesem yani benim kota gitmese ve mp3leri siteme atmış olsam.bu konu hakkında sizinde fikirlerinizi almak istedim. -
eğer bir serverin varsa olur ancak sen bedava site diyon bedava yerlerde olmaz
-
Hocam sen bize link çalmayı anlatmışsın :D yapabilirsin serbestsin :D zaten nette amaç paylaşımdır,rahat ol ;) bu arada yawf beleş direk aldıın forumun ftpsine nerden giriyon ya :D onlar sana sadece paneli veriyolar,acil durumda bi bakıyon şak silmişler siteyi?!Yane free hostten bahsediyosan tamam ama free forum diyosan olmaz öyle şey ;)
-
tahribat dökümanlarında php ile wget dökümanına bak o sana yardımcı olacaktır.
-
adamın dediğini anlamamuşsınz ki..bi sitedeki mp3leri kendi sitesine direk atmak istiyo.bunu yapan php scriptler war araştır bulursun.
-
Script varsa yazın sadece ben değil tüm tbt öğrensin. . .
-
yine kota gider..
-
DrKill konuyu tam anlamamışsın ben işlemi tamamen kendi sitem üzerinde yapmayacam başka bir siteden link verecem benim siteye o linkteki dosya kopyalanacak.Söylediğin kod benim sitedeki bir yerden başka bir yere kopyalamama yarar ki benim böyle bir isteğim yok. . .
-
Pc ye gelen her veriden kota gider, yırtında görelim
-
ertan Biz pc ye getirrmeden götürüyoruz dosyaları başka bir server a inşallah konuyu anlamışındır.
-
:) hoca sonuçta senin pc den bellek kullanılması gerek, taskları kendi pcnden alır, alması içinde temp e dosyaları download eder (geci bellek olarak pc yi kullanır yani bu da download demektir)
Şimdi anladın mı?
Toplam Hit: 3967 Toplam Mesaj: 13