Dram Tarzı Film Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam müridler ^^

Uzun bir psikolojik gerilim film listini bitirmem akabinde dram türüne yavaş yavaş geçmekteyim. Bu aşamada gerçekten bu ağlatır hocam dediğiniz filmler varmıdır?
    Son 2 gündür izlediğim ve tavsiye ettiğim(dram);

A Walk to Remember
    Léon : The Professional
    Edward Scissorhands

Önerilerinizi bekliyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sleepers

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

requiem for a dream

oldboy

Saçma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

The Saint of Fort Washington

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

umut

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bu biraz da sana bağlı hocam, ruh haline bağlı.

seven pounds - will smith

the pursuit of happyness - will smith

dönüş - türkan şoray ( bu filmin son sahnesi iyidir )

bir japon filmi vardı adını da oyuncularını da hatırlamıyorum, güzel bir kadın kocası savaşta öldü sanarak aç kalmamak için başka birisiyle yaşamaya başlıyordu, bu sırada kocasının yaşadığı ortaya çıkıyor ve kocası eve dönüyor kadın hamile ve kocasını da sevdiği için bir şey söyleyemiyor, çocuk senden diyor hayatımda bir başkası yok diyor. Adam tekrar savaşa gidiyor kadın kocasının hem ölmesini diliyor hem de içten içe seviyor. Bu arada diğer adam kadına bakıyor ülke harap bir halde açlık diz boyu, ikinci çocukları oluyor, ve kadının kocası savaştan bu sefer bir bacağı olmadan geliyor, diğer adamı evde görüyor kadına her şeyi anlatmasını istiyor, kadın da anlatıyor. Kocası kadına para gönderdiğini neden bir başkasıyla olduğunu soruyor bu sırada eli silahında, kadın kocasına ondan hiç para gelmediğini söylüyor. Adam kalkıp iki mahalle aşağıya gidiyor ve para getirmesi gereken adamın evine gidiyor, adam ölmüş karısı ve çocuklarına soruyor benim param nedede? Kimse konuşmuyor evin yaşlısı adama parayı kendileri için kullandıklarını ve bu utanca dayanamadığı için oğlunun intihar ettiğini söylüyor. Adam tekrar kendi evine gidiyor ama diğer adam da orada ve çocukar da diğer adama ait :| kadına onunla gelip gelmeyeceğini soruyor, sadece onun için hayatta kaldığını söylüyor, bu esnada diğer eleman silahını çekiyor ama adamımız herifi başından bir kurşunla vurarak öldürüyor. Daha sonra kadınla adam birlikte yaşamaya başlıyor, adam her gece rüyasında karısının diğer adamla yattığını görüyor, çocuklara önce şevkat gösteren o adam sonra içten içe düşman kesiliyor, sonunda adamımız kadını ve çocukları boğup intihar ediyordu, gördüğüm en enteresan filmdi. oyunculuk yüz ifadeleri duygular oha ulan demiştim. Adam kadını boğarken arada durup saçlarını okşuyordu :| filmi hatırlayan olursa koysun da bir daha seyredelim.

Bir de stalinin bir generalinin karısına aşık olduğu psikolojik dram vardı adam sonunda stalini vurmaya kalktı ve başaramayınca trende dövülerek öldürüldü o film de iyiydi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Twilight
    New Moon
    Eclipse

$aka la $aka :D

Eternal Sunshine of the Spotless Mind :B

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Eternal Sunshine of the Spotless Mind :B

----------------------------

bastır parayı 9 seans aynısını hipnozla yapıyorlar, tabi sen ne kademede istersen o kadarını :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

The Fountain,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

flightplan

dram gizem karışık bayağı gergin bi film

düzenleme: ağlatmaz 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Üç Renk : Beyaz

Üç Renk : MAvi

Üç Renk : Kırmızı

Benjamin Button'un Sıradışı Hikayesi

düzenle : Yeni Ailem - Çizgili Pijamalı Çocuk - Lorenzo'nun Yağı - Hayat Güzeldir

düzenle bölümündeki bu dört filmi seyretmeden ölmeyin

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 4174 Toplam Mesaj: 26