folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dreambox Almayı Düşünüyorum

Dreambox Almayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dreambox almayı düşünüyorum. hangi modelini almam gerekiyor hangisini alayım. birde kaç liradır. kullanan ve memnun kalan varmı artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşlar varsa.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------

Dreambox almayı düşünüyorum. hangi modelini almam gerekiyor hangisini alayım. birde kaç liradır. kullanan ve memnun kalan varmı artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşlar varsa.

İst deysen Yardımcı Olabilirim Yada Net Üzerinden Alırsan Tanıdık Var Yardımcı olur

Ama Sana Tek Söyleyecegim Ufak Bi ipucu Verim Redline Şirketi Yeni Birşey Geliştiriyor Bekle Derim Dünya Kupasına Yetişecek Şuan almanı Tavsiye Etmem Biraz Bekle Derim ben

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

500 s modelini daha yeni aldim.kullanmadigim icin bisi diyemicem.yakinda iyice kurcuklarim

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trubulans
    trubulans's avatar
    Erkek

Arkadaşım Yeni olduğun için 500s klon alırsın, fiyatı ise 130-150tl arasında bir şeydir, şimdiye kadar almaman bir hata zaten baştan başa:((, Bende klon cihaz kullanıyorum ve gayet memnunum hiç bir problem yok hele birde para ile server alırsan ki zatende alaçaksındır yoksa dreambox almanın bir anlamı yok o zaman işte adı üstünde hayal kutusu oluyor çıkıyor makine, yani bir an önce al kardeşş derim ben..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

500 hd'ler yeni çıktı paran warsa al hdmı çıkış ta koymuşlar

800 hd'deki gibi dvı çıkış yok direk hdmı war ;)  150'lik bi çanak ucuna da yeni çıkan bi aparat var onu taktın mı 3-5 lnb takabiliyosun bi çanağa ve bi sağlam server üyelikle her kanalı izlersin ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

dreambox 800hd kesinlikle ccam server muhteşem gider :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

500 s modelini daha yeni aldim.kullanmadigim icin bisi diyemicem.yakinda iyice kurcuklarim

dreambox almana sevindim pişman olmazsın. bende sezon başlayınca almayı düşünüyorum. gerçi şuandada kullanıyorum arkdaşınkini harbi söyledikleri gibi rüyakutu.

artı ve eksilerine gelince ;

maçları izlerken 5-10 saniyelik donmalar yaşayabilirsin onun haricinde pek problem yaşamazsın. yani ben yaşamıyorum.

artılarını anlatmama gerek yok dünyadaki bütün kanalları izleyebiliyosun belgesel sinema ve spor kanalları dahil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

dreambox 500s kullanıyorum memnunum tek eksiği görüntü kalitesi çok yüksek değil hd olmayan modellerde tabi çok ayrıntıya takılımıyorsan 500 s iyidir bence :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

digiturku kendi kutusunda maç olduğu zamanlar 10dk sürüyor açması ama dreambox ile 20 sn beklemiyorum :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bu dreambox nedir hacılar tam olarak biri söyleyebilirmi ?

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

bu dreambox nedir hacılar tam olarak biri söyleyebilirmi ?

üzerindeki ethernet girişiyle ve içindeki işletim sistemiyle şifre paylaşımı yapan servera bağlanarak şifreli yayınları izlemeni sağlayan bi alet :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 3373 Toplam Mesaj: 16