Dreambox Web Tv
-
Son link güzel gerçekten.
Teşekkürler, lazım olabilir :)
-
-
DreAm BoX Windows 7 Ultimate kullanıyorum çalışmıyor. açılıyor ekran faka services error gibi bi hata beyaz ekran da görünüyo. bir kaç farklı yerden de indirdim uyumluluk muhabbetinide denedim olmadı
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------DreAm BoX Windows 7 Ultimate kullanıyorum çalışmıyor. açılıyor ekran faka services error gibi bi hata beyaz ekran da görünüyo. bir kaç farklı yerden de indirdim uyumluluk muhabbetinide denedim olmadı
-----------------------------
win7 de çalışmıyor evet. xp lerde sorun yok -
sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------DreAm BoX Windows 7 Ultimate kullanıyorum çalışmıyor. açılıyor ekran faka services error gibi bi hata beyaz ekran da görünüyo. bir kaç farklı yerden de indirdim uyumluluk muhabbetinide denedim olmadı
win7 de çalışmıyor evet. xp lerde sorun yok
-----------------------------win7 ultimate 64bit çalışıyor hocam..
-
http://www.arenatvsport.com/digiturkpaketi/ligtv.html win7 de izleyemen burdan izlesin.
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------sansar55 bunu yazdı:
-----------------------------slmarlq bunu yazdı:
win7 de çalışmıyor evet. xp lerde sorun yok
-----------------------------win7 ultimate 64bit çalışıyor hocam..
-----------------------------flash player activex yüklenince win7 de çalışıyor
program internet explorer tabanlıymış,win 7 ultimate x64 de izliyorum şuan
-
belgesel adına hiç bi kanal yok yaramaz bu program da. tv bu forever :)
-
mms://yayin.tv-fm.com/kanalm loca tv2 exp yapıştır izle
-
holyone un digitürkte çalıstıgını ve bu tür yayınları veren sitelerle ilgilendiğini duymustum.
şehir efsaneside olabilir tabi