Dreamweaver CS6 PHP Taglarının Bazılarını Tamamlamıyor ?
-
Arkadaşlar merhaba.
CS6 yı yükledim. Fakat PHP kısmında $_ başlayan fonksiyonları tamamlayamıyor. Mesela $_POST[] u illa ben yazıcam. CS5 de önceden $_p yazınca direk posta tamamlıyor du.
Bunun bir yerde varmıdır ayarı felan ?
edit: tag mı deniyor fonksiyon mu deniyor, anlayın işte.
-
:)) yuh seni görünce birden kendime acıdım amaleyim ben ya dedim :)) notepad2 kullanınca :)
böle sıkıntıların olmuyo mike mike ezberliyon kendin yazıyon..
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------:)) yuh seni görünce birden kendime acıdım amaleyim ben ya dedim :)) notepad2 kullanınca :)
böle sıkıntıların olmuyo mike mike ezberliyon kendin yazıyon..
-----------------------------hocam ezbere biliyorum orada sıkıntı yok fakat tam bir amelelik hakkaten. pratik olmuyor. çok fena rahat geliyor alıştıktan sonra. yoksa notepad ++ basar gider dw'a
-
cevabi bilmiyorum da kullandigin surum nedir?
eger cs6 master collection ise link verir misin?
-
valla üstad :) ben php dosyasına tıklayım 3 saniyede kenine geliyor ya ayar oluyorum ona ya bundan dolayı
notepad :)) kullanıyorum dediğin gibi rahat oluyor.
Php için bi rahatlıkda o jquery kütüphanesini sokunca çatır çatır ajax, html5 desteği veriyor ya bitiyorum işte ona :))
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------cevabi bilmiyorum da kullandigin surum nedir?
eger cs6 master collection ise link verir misin?
-----------------------------edit: hocam zamunda da buldum. aşağıdan indir istersen,
-
up
-
son kez up olsun
-
o zaman cs5 forever diyorum
not: hocam genelde $ dan sonrasını kendi bulamazsa hemen entera basıp yazıyorum algılıyor ama cs5 te
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------o zaman cs5 forever diyorum
not: hocam genelde $ dan sonrasını kendi bulamazsa hemen entera basıp yazıyorum algılıyor ama cs5 te
-----------------------------cs5 de algılıyor da cs6 da algılamıyor hepsini. sıkıntı orada işte. cs5 de olan birşey cs6 da yok. düşürmekte istemiyorum şimdi cs5 e
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------o zaman cs5 forever diyorum
-----------------------------cs5 de algılıyor da cs6 da algılamıyor hepsini. sıkıntı orada işte. cs5 de olan birşey cs6 da yok. düşürmekte istemiyorum şimdi cs5 e
-----------------------------iyide hocam dreamviewer zaten kod tamamlamıyorsa yediği 30 mb ram e yanarım notepadden farkı kalmaz valla