Drive Bedava Alan?
-
15 gblık alanı artırmanın ücretsiz bir yolu yok mudur? mürid(e)ler
-
İkinci hesap açıp dosyaları paylaştır hocam.
-
SaviorAngel bunu yazdı
15 gblık alanı artırmanın ücretsiz bir yolu yok mudur? mürid(e)ler
aylık 5 lıra oduyorum 100gb ıcın bıldıgım kadarıyla yok.
-
bu attığım videoları 360 p izliyorum nasıl 720 p izlerim
videolar 720 p olduğu halde
-
mesajım bulunsun, umarım ücretsiz bir şekilde arttırmanın yolu varsa anlatan çıkar.
-
SaviorAngel bunu yazdı
bu attığım videoları 360 p izliyorum nasıl 720 p izlerim
videolar 720 p olduğu halde
yükler yüklemez 720p açılmıyor, bir süre kendisi videoyu işliyor sanırım, daha sonra denediğinizde açılacaktır.
-
Google Maps'te yerel rehber olunca belirli bir puana ulasinca artiyordu sanirim ama detaylari bilmiyorum. Bir de universite mailleri eger Google uzerinden calisiyorsa onlarda da Drive ucretsiz.
-
anlaşmalı telefonlardan birine hesap açacaksınız örnek lg v20 ye sıfırlayıp gmail kurdugunuzda 100gb alan hediye ediyor.
-
PanxeR bunu yazdı
anlaşmalı telefonlardan birine hesap açacaksınız örnek lg v20 ye sıfırlayıp gmail kurdugunuzda 100gb alan hediye ediyor.
bende de g4 var. drive uygulamasına bi gireyim dedim 100 gb verdi. 2 yıllık ama iş görür. 2 yıl sonra zaten yıllık parasını verip alırım. harddiskler mazi oldu ne yazık ki.
-
Google rehberden 100 gb vermişti geçen gün uyarı geldi 1 yıllık süreniz bitti alanınız dolu mail alamayacaksınız diye bende boşalttım alanı, tavsiyem sadece depolama içinse mail ru 1tb lik hesaplar satılıyor ondan al daha güzel
-
KaptaN bunu yazdı
Google rehberden 100 gb vermişti geçen gün uyarı geldi 1 yıllık süreniz bitti alanınız dolu mail alamayacaksınız diye bende boşalttım alanı, tavsiyem sadece depolama içinse mail ru 1tb lik hesaplar satılıyor ondan al daha güzel
Mail.ru 1 TB hesaplarda 2 GB yükleme limiti vardı en son.