Driver Updater Pro 2.2.8.0
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------
kafadan sallayıncada Condratulations! Serial number is accepted. thank you fora registration! restart driver updater pro for unlock all functions. diyor ama reset atınca tekrar sifre soruyor sizde de böylemi-----------------------------
aynıı ona uyuz oldum zatn
-
god bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim insan programı dener de konu açar buraya yaa
noldu indirdik kotaya 10mb olarak girdi belkide hiç belli diil
-----------------------------sana kimse indirmek zorundasın diye birşey demiş mi? Ayrıca programın linkinin yanında alıntı yazıyor.. ben her verdiğim programı nasıl indirip de deneyeyim.. Mantıklı mı sence? O zaman o işi sen yap.Ben sana göndereyim de sen dene çalışıyorsa paylaşırım.Onay müdürü sen ol tahribatın, okey mi?
Ayrıca 10 mb kotanı da ben öderim, hesap numaranı ver 7 kuruş yatırayım (tabii banka kabul ederse)
-
kusura bakma kardeş haklısın ne desen
beni bu hale düşüren ttnet utansın
kusura bakma ertan
-
Seriali olsa cok guzel olacakti.
-
tamam god sorun değil..
bi crack buldum.. aynısı mı bilmiyorum ama bunu da bi deneyin.. patch butonuna basınca bir mesaj çıkakca,evet diyin ve dosyanın yerini bulun.. sonrası tamam..
-
aynısı dostum bende aynı sonucu verdi.. ben de craaglede bakıyorum ama bulamadim henuz
-
GOd-Ertan takdir ettim sizi harbiden uzun zmndır tahribatta görmediğim güzel davranışlar madalyam olsa örnek mürid madalyası verirdim ikinizede:)
-
sonuç olarak oldumu şimdi bu program :D kırek mırek peç tamam mı yani :D
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
sonuç olarak oldumu şimdi bu program :D kırek mırek peç tamam mı yani :D
---------------------------daha olma aşamasında evrimini daha tamamlayamadı
-
yaa sormayın hep bu ertanın yüzünden :))