Driver Yükleme Sorunu
-
Selamlar arkadaşlar driver yüklemeye çalışıyorum hep resimdeki hatayı veriyor. Resimde gösterdiği yerde olan not defterini siliyorum tekrar yükleme yaptıgımda aynı hata aynı not defteri tekrar orda :S
Sorun neden kaynaklanıyor ?

-
up
-
ekran kartının driverini mi yüklüyorsun hocam ?
-
kirve bu sayfaya bi bak belki yardımcı olur ;)
http://www.pcnet.com.tr/forum/donanim/187423-ekran-karti-sorunu-acil-yardim-dostlar.html
-
Evt ekran kartını yüklemeye çalışıyorum hocam
Verdiğin linke daha önce baktım değişen bişi yok o yüzden buraya konu açtım
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam ekran kartının modelini yaz bakalım..
donanım aygıt yöneticisine gir ekran kartı özelliklerine gir sürücüye geri dön tıkla sonra internetten güncel driverini indir onu kur..
-
geçen gün açılan bi konuya bu siteden bi arkadaş bu programı tavsiye etmişti benim işime yaradı bide bunu dene istersen
DriverScanner programı, bilgisayarınızı tam kapasite çalıştırmanızı sağlamak için sürücülerinizi taramak ve güncelliğini kaybeden sürücüleri güncelleştirmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış, Uniblue'nin yeni ve güçlü sürücü indirme aracıdır.
gecen hafta denemiştim ne eksikse program zaten gösteriyor. ve ilk önce programın içinde download diyerek indiriyorsun daha sonra download tamamlandığında tekrar programın içinde install le tıklıyorsun kurulumlarıda yapılıyor.
http://rapidshare.com/files/252098110/DriverScanner_2009.rar
PasSworD : bLueXtremE@HackHeLL
-
essan bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------hocam ekran kartının modelini yaz bakalım..
donanım aygıt yöneticisine gir ekran kartı özelliklerine gir sürücüye geri dön tıkla sonra internetten güncel driverini indir onu kur..
-----------------------------Görüntü Bağdaştırıcısı: VIA Chrome9 HC IGP Family
Söylediğin yolu yaptım olmadı aygıt yöneticisinden seçiyorum ordan yükleme yapmak için sorun oluştu diyor
-
adana01 bunu yazdı:
geçen gün açılan bi konuya bu siteden bi arkadaş bu programı tavsiye etmişti benim işime yaradı bide bunu dene istersen
DriverScanner programı, bilgisayarınızı tam kapasite çalıştırmanızı sağlamak için sürücülerinizi taramak ve güncelliğini kaybeden sürücüleri güncelleştirmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış, Uniblue'nin yeni ve güçlü sürücü indirme aracıdır.
gecen hafta denemiştim ne eksikse program zaten gösteriyor. ve ilk önce programın içinde download diyerek indiriyorsun daha sonra download tamamlandığında tekrar programın içinde install le tıklıyorsun kurulumlarıda yapılıyor.
http://rapidshare.com/files/252098110/DriverScanner_2009.rar
PasSworD : bLueXtremE@HackHeLL
-----------------------------İki saattir 2 dk bekle dio :S Altarnetif yokmu hocam ?
-
Zaten uyarıda adam sana log dosyasına bı bak bakalım hata nedır ne degıldır daha fazla detay ıcın dıyo.sen sılıyosun:)
logu ac belkı ısıne yarayan bıkac cumle bulursun
-
o ekran bağdaştırıcıyı kaldır hocam sonra makineyi yeniden başlat aşağıdaki driveri kur bakalım..
ftp://ftp.albatron.com.tw/product/it/mb%5CDriver%5CInt.GFX%5CVIA%5CP4M900%5C6.12.10.0067_2K_XP32.zip
işletim sistemin xp 32-bit dimi ?