Drone Önerileri//Yardım
-
DarkFall bunu yazdı
hocalar drone ile neler yapıyorsunuz? benim hiç ilgimi çekmiyor açıkcası çok dandik oyuncaklar gibi geliyor bana. 8-10 dakika uçma süreleri var zaten ben alışana kadar yarımsaat geçer. bu drone olayı 1-2 saat havada kalmadıkça şimdilik gelişmemiş bir teknoloji olarak geliyor bana. ve mesafelerde kilometrelerce olmalı, yani drone u kaldırıp 10-15 km mesafeye gidip birşeyler taşınabilmeli veya anlık kayıt alınabilmeli, tek tuşla da 15 km den geri dönmeli. diğer türlü kaldır 50 metre uçur 5dk sonra indir olayına biton parayı niye veriyor insanlar anlamıyorum.
yaşam tarzın yada yaptığın iş drone gerektirmiyorsa bu soruyu sorman çok normal.
Adam cross motorsiklet kullanıyor ve dağda giderken kendini videoya çekmek istiyor. Otomatik uçsun ve beni takip etsin diyor. Adamın keyif pezevenkligi bu, istiyor bunu. Havadan kendini izlemek ve paylaşmak istiyor. Helikopter ve kameraman kiralayacagi paranın 0,1 katına drone alıyor.
Fotoğrafçılık yapıyorsun, açık hava düğününü yukarıdan çekip eve gelen misafirlere düğün videosu izletirken hava atmak isteyen kadın geliyor bana drone çekimi yap diyor.
Webmastersin. İnşaat firmasi geliyor diyor ki bizim şu projeyi havadan çekim yap siteye koy. Arıtma tesisi yaptık yukarıdan çek siteye koy. Madencilik makinasi satan geliyor, bizim x yerdeki madeni/Makinayi havadan çek siteye koy.
Tamamen son kullanicisin, keyfine alıyorsun. Sahilden kamera sana bakarak uzaklaştır, instagramda paylaş, like için yaşa.
Cruise gemim var, geminin fotoğrafını bomboş okyanusta resimliyorum.
Açık hava dj'li parti organizatoruyum, sonraki partilerin reklamı için yukarıdan görselli video yaptırıyorum.
Ibb'yim. İstanbulu tanıtan video çektiriyorum yukarıdan.
Böyle dertlerin yoksa, sevgilinle kameranın arka tarafından manzara selfiesi cekecek kadar olayla ilgin varsa, senin için gereksiz bir oyuncaktan öteye geçmez.
Not: drone'im yok, keyfine dji tello alacağım :)
-
DarkFall bunu yazdı
hocalar drone ile neler yapıyorsunuz? benim hiç ilgimi çekmiyor açıkcası çok dandik oyuncaklar gibi geliyor bana. 8-10 dakika uçma süreleri var zaten ben alışana kadar yarımsaat geçer. bu drone olayı 1-2 saat havada kalmadıkça şimdilik gelişmemiş bir teknoloji olarak geliyor bana. ve mesafelerde kilometrelerce olmalı, yani drone u kaldırıp 10-15 km mesafeye gidip birşeyler taşınabilmeli veya anlık kayıt alınabilmeli, tek tuşla da 15 km den geri dönmeli. diğer türlü kaldır 50 metre uçur 5dk sonra indir olayına biton parayı niye veriyor insanlar anlamıyorum.
8-10dk mı? senin teknolojiden haberin yok heralde.
orta düzey dronelar bile 30dk civarı uçuyor 3 tane batarya alıyorsun yanına kolay çıkarıp takıyorsun. 1.5 saat uçur işte daha ne yapacaksın?
ayrıca gene orta düzey bir drone 8-10kmye kadar görüntü aktarıp uçabiliyor. ne 50 metresinden bahsediyorsun?
uçmayı da seviyorum ben telefona görüntüyü verip vr gözlükle gözüme takıp uçuruyorum kafama göre bundan daha kral olay mı var?
-
Ziraatci bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
hocam harbi drone arıyorsan alacağın ürün belli.
indirim oluyor bu ürüne bu sitede kovala. üstelik vergisini falan hallediyorlar direkt kapına geliyor.
Fiyat çok uygun güvenilir satıcı mi hocam ?
site güvenilir hocam. alırken kargo ve nakliye sigortası da yapmalısın. o zaman vergi falan uğraşmıyorsun direkt kapına bırakıyorlar hiçbir ücret olmadan. aras kargo ile geliyor.
indirim kovala yalnız alacaksan grup olarak alma olayı, kupon işleri falan var öyle ucuza geliyor. geçen tüm kargo ve vergiler dahil 446 dolardı bu alet ki piyasadaki en iyi drone o fiyata.
husnuweb tarafından 16/Eyl/20 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Dji mavic mini onerirmisiniz
-
Ziraatci bunu yazdı
önermem.
-
Prof. sebeplerle kullanmayacağını varsayarak devam ediyorum;
Ender 3d printer al sanırım 1800 lerdeydi.
Daha sonrası tamamı ile senin fantazin.
30 dakika uçmasını mı istiyorsun ona göre tasarla ve yap.
Sportif mi istiyorsun ? Ona göre tasarla
3D forumlarda bir ton bedava tasarım var. Youtube da da bir ton elektronik-mekanik anlatım var.
Evet hiç bilmiyorsan kolay demiyorum ama üzeride 1 ay çalış tertemiz piyasa fiyatının %40-60 ı arasında dronların olur oda kaliteli mallarla hemde senin ihtiyacına göre.
-
Kumanaga bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
önermem.
Neden ?
-
Hocam genelde mini önermiyorlar.. wifi üstünden çalışıyor sistemi rüzgara karşı dayanıksız çok fazla kırım yaşanıyor kullanan yorumları bunlar.
Birde Türkiyede en cok görülen durumu kafasını alıp gitmesii..
Bende mini baktım sonra Dji mavic air almaya karar verdim..
Bütçeni biraz yukselt en kötü air al
sıfır olmasın dersen Facebook da gruplar var 2. el satıyorlar ama güvenilir yer bulman lazım o zamanda
-
Bende emlak üzerine almayı planlıyorum..Artık bu iş her alanda kendini gösteriyor gerçekten..Ancak iyi bir eğitim ve tecrübesiz kişiler genelde sıkıntı yaşadığını duyuyorum.
-
Bunda ikinci eller pek guven vermiyor sifir yurt disindan alsak vergisi varmi ?