Drone Satın Almak İstiyorum - Önerileriniz Ve Tavsiyeleriniz Lütfen
-
Temel isteğim güzel kalitede fotoğraf çeksin ve bu fotoğrafı şu kadar saniye sonra çeksin gibi programlı yapı yerine kendi keyfine göre verdiğim bir komutla çekebilmeli.
-
https://www.youtube.com/watch?v=BTM8S653shc
-
Bosluk bunu yazdı
Kesinlikle bende bu ürünü önermek için geldim :) Eğer bütçen el veriyorsa hocam şüphesiz dünyanın en iyi drone. Birkaç çekime gitsen kendi parasını hayli hayli çıkartır. Almayı düşünürsen gearbest üzerinden indirimli şekilde almana yardımcı olurum.
500 gram altında olduğu için uçuş belgesi vırt zırt almana gerek yok. Gümrükte takılırsa gearbest gümrük ücretinin %50 sini ödüyor. Kutusu zaten küçük takılmadan geçme ihtimalide var.
-
enesshn18 bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Kesinlikle bende bu ürünü önermek için geldim :) Eğer bütçen el veriyorsa hocam şüphesiz dünyanın en iyi drone. Birkaç çekime gitsen kendi parasını hayli hayli çıkartır. Almayı düşünürsen gearbest üzerinden indirimli şekilde almana yardımcı olurum.
500 gram altında olduğu için uçuş belgesi vırt zırt almana gerek yok. Gümrükte takılırsa gearbest gümrük ücretinin %50 sini ödüyor. Kutusu zaten küçük takılmadan geçme ihtimalide var.
hocam bende istiyorum cihaz gearbestte 2 modeli var. hangisini önerirsin ve indirim olarak güzel şeyler yapabiliyor musun?
-
gearbestten alacaksan bana mutlaka ulaş.
drone alacağım diyorsan eğer
mavic air
ya da mavic pro
iletişime geçersen destek olurum.
-
Freak bunu yazdı
mavic air
ya da mavic pro
gearbest ödediğin gümrük vergisini yarısını geri sana ödüyor diyorlar aslı var mı onun?
"100 Dolar seviyesine kadar olan ürünlerde müşterilerden alınan Gümrük Vergisinin %100’lük kısmı,
200 Dolar seviyesine kadar olan ürünlerde müşterilerden alınan Gümrük Vergisinin %50’lik kısmı telafi edilecek.." deniliyor bi iki youtube videsounda da denk geldim eğer öyle ise gearbest indirim kodu ayarlayıp bir de böyle yapılırsa çok iyi olur.
heza tarafından 09/Nis/18 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
phantom III advanced kullanıyorum gayet memnunum. ancak şu saçma sapan yasaklar beni çok soğuttu bu meretten.. 500 gr altı diye uçmak serbestmiş diyenlerede gülüyorum açıkçası polis yada güvenlik birimi birileri vurduktan sonra ne yapabilirsinki :) hadi onu geçtim uçurduğunu görseler adamlar ne bilsin kanunu kitabı sadece tv'de gördükleri haberler yüzünden seni karakola götürmeleri %100 ! bu kadar basit. huzursuz olacaksın her türlü yani.. ben mardin valiliği için yaptığım uçuşta yanımda polis olmasına rağmen 155'e ihbar gitmişti havada drone uçuyor diye :D
-
SiyahBeyaz bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıBosluk bunu yazdı
hocam bende istiyorum cihaz gearbestte 2 modeli var. hangisini önerirsin ve indirim olarak güzel şeyler yapabiliyor musun?
Up
cemkrc tarafından 09/Nis/18 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
SiyahBeyaz bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Hocam hatri sayilir indirim sagliyorum hic merak etme. Ayrica gümrük ucretinin yarısının odenmesi ile de odemenizi alana kadar ilgileniyorum. Tabi bu gumruge takılırsa:) cogu zaman takilmadan geçiyor. Iki cesit var evet birisinda ekstra batarya ve cesitli aksesuarlar var. Hangisini almak isterseniz yardimci olurum. Freak muride de zamaninda ben almistim zaten :))
-
heza bunu yazdıFreak bunu yazdı
mavic air
ya da mavic pro
gearbest ödediğin gümrük vergisini yarısını geri sana ödüyor diyorlar aslı var mı onun?
"100 Dolar seviyesine kadar olan ürünlerde müşterilerden alınan Gümrük Vergisinin %100’lük kısmı,
200 Dolar seviyesine kadar olan ürünlerde müşterilerden alınan Gümrük Vergisinin %50’lik kısmı telafi edilecek.." deniliyor bi iki youtube videsounda da denk geldim eğer öyle ise gearbest indirim kodu ayarlayıp bir de böyle yapılırsa çok iyi olur.
Aynen oyle hocam. Bircok musterime yardimci oldum bu konu hakkinda. Gumruge takılırsa soylediginiz sekilde iade islemini yaptirabiliyoruz
-
enesshn18 bunu yazdıheza bunu yazdıFreak bunu yazdı
mavic air
ya da mavic pro
Aynen oyle hocam. Bircok musterime yardimci oldum bu konu hakkinda. Gumruge takılırsa soylediginiz sekilde iade islemini yaptirabiliyoruz
ben gecen aldigim drone icin 71 tl gumruk odedim. 17 dolar civari yani.
bana yarisini odiyoruz gumruk vergisinin dediler?
yardimci olurmusunuz banada?