Dropbox'ta Limit Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Cep telefonu sitemde apk paylaşımı için kullanacağım.Bildiğiniz üzere direkt link verme imkanı var dropbox'ta.Yandex.disk artık indirme limiti koymaya başladı.Dropbox'ta bir hesaptaki dosyalar çok fazla indirilince bandwith yasağı falan koyuyor mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Mail.Ru kullan hocam ? Ama indirme sınırı yoktur sanırım Dropbox da

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Evet koyuyor hocam.

Benim sitenin linklerine rar pass koymadığım için orada burada paylaşıyorlar. Paso limit yiyor linkler;

coLin tarafından 18/Nis/14 21:54 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

Hocam sitenin adresi ne ?

Bende siteden faydalanmak isterim

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

Hocam sitenin adresi ne ?

Bende siteden faydalanmak isterim

http://generalmobileforum.com/

Bandwith olayı kötü oldu.Zaten halihazırda mail.ru ve yandex kullanıyordum, artık yandex yerine mediafire veririm.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Evet koyuyor hatta direk hesabından belli bir süre download linklerini engelleyebiliyor. Yani sadece kendin client ile eşitleyebiliyorsun. Ben 3-4 arkadaşıma her hafta anime paylaşmak için koyuyordum bir ara onda bile engellediler, sonradan tekrar aktive oldu ama.

Dropbox  yerine;

http://billionuploads.com/

http://zippyshare.com/

http://www.firedrive.com/

bu adresleri tavsiye ederim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Zamanında Google Drive'dan direkt indiren bir sistem yazmıştım. Google Drive deneyebilirsin.

Drop Box'a yazmıştım ondan önce limit koyunca sinirlendim gDrive'a geçtim. :D

İmza...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

Zamanında Google Drive'dan direkt indiren bir sistem yazmıştım. Google Drive deneyebilirsin.

Google'ın bir sınırlaması veya limiti var mı peki hocam ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

Google'ın bir sınırlaması veya limiti var mı peki hocam ?

Ben o kadar aktif kullanamadım.

İnternette bazıları var diyor bazıları yok diyor emin olamadım ama resim koyan var, var gibi geldi ama sınırı nedir bilmem. :|

http://stackoverflow.com/questions/20897335/google-drive-hosting-downloading-limit

İmza...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

50gb limit var

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
Toplam Hit: 2293 Toplam Mesaj: 13