Dropbox'ta Limit Var Mı ?
-
Cep telefonu sitemde apk paylaşımı için kullanacağım.Bildiğiniz üzere direkt link verme imkanı var dropbox'ta.Yandex.disk artık indirme limiti koymaya başladı.Dropbox'ta bir hesaptaki dosyalar çok fazla indirilince bandwith yasağı falan koyuyor mu ?
-
Mail.Ru kullan hocam ? Ama indirme sınırı yoktur sanırım Dropbox da
-
Evet koyuyor hocam.
Benim sitenin linklerine rar pass koymadığım için orada burada paylaşıyorlar. Paso limit yiyor linkler;
coLin tarafından 18/Nis/14 21:54 tarihinde düzenlenmiştir
-
Hocam sitenin adresi ne ?
Bende siteden faydalanmak isterim
-
zalimadam bunu yazdı
Hocam sitenin adresi ne ?
Bende siteden faydalanmak isterim
http://generalmobileforum.com/
Bandwith olayı kötü oldu.Zaten halihazırda mail.ru ve yandex kullanıyordum, artık yandex yerine mediafire veririm.
-
-
Evet koyuyor hatta direk hesabından belli bir süre download linklerini engelleyebiliyor. Yani sadece kendin client ile eşitleyebiliyorsun. Ben 3-4 arkadaşıma her hafta anime paylaşmak için koyuyordum bir ara onda bile engellediler, sonradan tekrar aktive oldu ama.
Dropbox yerine;bu adresleri tavsiye ederim.
-
Zamanında Google Drive'dan direkt indiren bir sistem yazmıştım. Google Drive deneyebilirsin.
Drop Box'a yazmıştım ondan önce limit koyunca sinirlendim gDrive'a geçtim. :D
-
pSkpt bunu yazdı
Zamanında Google Drive'dan direkt indiren bir sistem yazmıştım. Google Drive deneyebilirsin.
Google'ın bir sınırlaması veya limiti var mı peki hocam ?
-
Mustafa bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Google'ın bir sınırlaması veya limiti var mı peki hocam ?
Ben o kadar aktif kullanamadım.
İnternette bazıları var diyor bazıları yok diyor emin olamadım ama resim koyan var, var gibi geldi ama sınırı nedir bilmem. :|
http://stackoverflow.com/questions/20897335/google-drive-hosting-downloading-limit
-
50gb limit var