folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dropping Now - Bir Backorder Sitesi

Dropping Now - Bir Backorder Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

Üşengeçler için kısaca buradan bahsedeyim. Yarım yamalak php bilgimle gözüm kesmemişti böyle bir site yapmayı. Hatta bir ara şöyle bir konu açmıştım. Yeni mezun biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu öğrencilik hayatı beni çok cimrileştirdi :D:D oturdum öğrendim adam akıllı, kendim yaptım :D

Sistemin özeti, eklediğiniz domain boşa düşünce ya da süresi uzatılınca size sms atıyor. Test etmek isteyenler kayıt olup, mail adreslerini bana iletebilirse hesaplarına kredi yükleyebilirim. Hatta sitedeki "KEŞFET" aracı ile bugün düşecek domainlerden beğendiklerinizi takibe alıp, sonucu gözlemleyebilirsiniz. Ddos haricinde ve siteyi piç etmeyecek saldırı yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Neyse alırım bi hayırlı olsun :)

www.droppingnow.net
    (beta version)

Nedir?

Dropping Now, içerisinde çeşitli alan adı araçlarını da barındıran bir backorder servisidir.

Nasıl Çalışır?

Sisteme eklediğiniz domainlerin tam olarak ne zaman düşeceğini hesaplar ve bunları sizin için yakalar. Sonrasında ise sizi SMS ile bilgilendirir.
    (Sistem şuanlık otomatik kayıt yapmamaktadır.)

Eklediğim Domainleri Ne Zamana Kadar Takip Eder?

Alan adının bitiş süresi herhangi bir sebepten uzarsa ya da alan adı boşa düşerse takip sona erer.
    Alan adının yakalanamaması durumunda sonraki dönem için tekrar ekleyebilirsiniz.

Avantajları Neler?

dN, diğer backorder servislerinin talep ettiği meblaları oldukça aşağıya çekmektedir.
    Ücretsiz programlar gibi sürekli açık bırakmanıza gerek yoktur. Takip etmek istediğiniz bir alan adını sisteme eklemeniz yeterlidir. Sistem sizin için o alan adını takip ederek, tüm gelişmelerden sizi haberdar edecektir.
    Sürekli kendini güncelleyecek bir servistir.
    İşinize yarayabilecek birbirinden kullanışlı domain araçlarını emrinize sunar.
    Bakım , onarım, güncelleme vb. sorunlarla sizi uğraştırmaz. Ek maliyet çıkarmaz.

Sistem kredi esaslıdır. Kayıt olduğunuz mail adresinizi iletebilirseniz test etmeniz için kredi verebilirim.
    Hatta beta sürecinde böyle bir katkıda bulursanız çok memnun olurum.
    Boşa düşecek alan adlarını sitede yer alan "keşfet" aracından bulabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

- -

################################################## O ##################################################

Bu arada sorusu, önerisi, görüşü vs. olanlar varsa "oznalkn" skype adresinden ekleyebilirler.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

bootstrap ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

bootstrap ?

Aynen hocam. Ücretsiz tasarım. https://almsaeedstudio.com/preview

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Hayırlı ve uğurlu olsun.  ^_^

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı

Hayırlı ve uğurlu olsun.  ^_^

saol hocam. teşekkürler.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    deneyelim bakalım

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 1242 Toplam Mesaj: 7
backorder domain araçları