folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dropshipping Nedir?E-Ticaretten Anlayanlar

Dropshipping Nedir?E-Ticaretten Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

sen ürünün ilanını ekliyorsun,müşteri satın alınca aracı firmaya bildiriyorsun o firma faturalayıp,kargolayıp adama gönderiyor,hatta faturada kendi kurduğun sitenin logosunu ismini vs bile yazdırabiliyorsun,üstüne koyduğun kar sana kalıyor ürünün gerçek fiyatını satışını yaptığın firmaya atıyorsun. örnek;

ürün 300 tl sen 350 ye koydun gitti 50 si senin gerisi firmaya ait.

avantajları var stok,fatura vs,uğraşma,ürün elinde kaldımı derdi,kargo vs yok kafana yatanı al sat dropship olarak.Dezavantajı ürünü tanıman lazım muhattap sensin,kargo geç gider sana yüklenirler,ürün stoklarda biter,sende ilan satışın aktiftir o yüzden stokları falan takip etmek gerek.

dropship.com.tr paketler sunuyor mesela alıyosun onların içinden ürünleri satmaya calisiyon onların poslarını gömüyosun siteye,kar olan para sana kalıyo ama o tarz yapmaya gerek yok yabancı dropship firmaları ile caliscaksın alibaba,ebay ekleyceksin ürünü en temizi o şekil bir ara kafayı patlasmıstım iyice bu işle.

TR DE bu iş zor,yabancı kaynaklarda okumustum daha net kazanclar sağlatma şansları var ve satamassan zarara girmiyorsun adamların üyeliği alıyosun kac dolarsa onlar sana stoklar acıyor onları satıyosun istersen 60 gün süresi var iade ediyosun hesabı parayı geri atıyorlar zararı hiç yok.Birçok olay görmüştüm gerçekleşen,yabancı pdfler vs aklımda kalmamıs mantıken böyle..Biraz zaman gerekiyor o kadar.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 1250 Toplam Mesaj: 12