Drupal + Pro Webmaster + Sağlam Proje + Adsense = Para $--$
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
profesyonel olan adam hazır cms kullanmaz. Oturur kendi sistemini kendisi yazar
-----------------------------doğru söylemişsin..
-
görsellik ve geliştirilebilirlik istiyorsan; joomla
seo olsun, hızlı ve pratik olsun diyorsan; wordpress
her boka entegre edebilmek istiyorsan da; drupal
fakat drupalı pek tavsiye etmem.fazla kullanmadım gerçi.wordpress hayranıyımdır gerek ping sistemi olsun gerek seo konusundaki başarısı olsun gerek uyarlanabilirliği olsun.zaten wordpress i de istediğin şeye uyarlayabilirsin biraz bilgin varsa bu konularda.
ayrıca wordpress de de istediğin kadar yazar atayabilirsin sisteme.
ayrıca kimseyi dikkate alma bende dahil. ben üçününde avantajlarını saydım.yukarıda muridler tarafından yazılanların çoğu galatasaray mı büyük ? beşiktaş mı ? fenerbahçe mi ? tartışması olmuş.
not : elma sekeri
-
durumun gayet farkındayım drupal istemek konusunda kendimce sebeplerim var elbette... yani birden çok neyse yardımcı olabilecek arkadaş yok anlaşılan en azında tema ve adsense desteği yapılsa başlangıç için o bile süper olurdu ama neyse bakalım tariqat ta bize yardımcı olmaya gönüllü ve vakit sahibi mürid yada müride yokmuş demekki
bundada vardır bir hayır.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Genki bunu yazdı:
-----------------------------Hayır , başkasının ürettiği programlama dilini kullanmaz.
Kendi programlama dilini oluşturur , onunla çalışan server oluşturup scriptini onun üzerinde çalıştırır.
Delikanlı adam kodu direkt klavyeyle yazmaz , önce kağıda yazar , sonra bilgisayara geçirir.
pohaha :D
Profesyönelse oturupta ıkınmaz alır o kodları temellerini kendine göre değiştirir kendine uygunlaştırır 1 aylık işi 1 günde tamamlar olay budur
Zaten hazır portal var tek yapıcağın editlemek olay bu kadar basit ne kağıdı ne bilgisayarı ne diyosun :D
-----------------------------sana cevap yazmıcam. şuan o kadar gülünç bir hale geldin ki en ufak bir laf söylesem dalga geçti diyecekler.
-----------------------------senmi komiksin benmi komiğim acaba ? yazdıklarına bi baksana kağıda yazar bilgisayara geçirir kendi programlama dilini kullanır
E o zaman dünyada bi elin parmağını geçmez profesyonel sayısı.
Neden hazır portal iskeleti varken kendisi kassın ?
Neyse hocam bu postumada cevap yazma sen.Laf sokmak değil gerçekten yazma.mantık sınırları içinde bi tartışma olmuyo bu resmen fantazi halini aldı :S
Bende çıkıyorum bu konudan tartışma zaten bitmiş konu kayıyo
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------durumun gayet farkındayım drupal istemek konusunda kendimce sebeplerim var elbette... yani birden çok neyse yardımcı olabilecek arkadaş yok anlaşılan en azında tema ve adsense desteği yapılsa başlangıç için o bile süper olurdu ama neyse bakalım tariqat ta bize yardımcı olmaya gönüllü ve vakit sahibi mürid yada müride yokmuş demekki
bundada vardır bir hayır.
-----------------------------hoca sana ilk sayfada yazdım istediğin yardımı yapayım pm den ulaş diye, hani projeyi açıklamak gibi olmasın diye pm dedim özellikle, daha ne istiyosun anlamadım.
Neyse boşver. -
hocam kusura bakma bazı arkaşların tartışması yüzünden görememişim yazdığını neyse pm attım ben sana
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Genki bunu yazdı:
-----------------------------Hayır , başkasının ürettiği programlama dilini kullanmaz.
Kendi programlama dilini oluşturur , onunla çalışan server oluşturup scriptini onun üzerinde çalıştırır.
Delikanlı adam kodu direkt klavyeyle yazmaz , önce kağıda yazar , sonra bilgisayara geçirir.
pohaha :D
Profesyönelse oturupta ıkınmaz alır o kodları temellerini kendine göre değiştirir kendine uygunlaştırır 1 aylık işi 1 günde tamamlar olay budur
Zaten hazır portal var tek yapıcağın editlemek olay bu kadar basit ne kağıdı ne bilgisayarı ne diyosun :D
-----------------------------sana cevap yazmıcam. şuan o kadar gülünç bir hale geldin ki en ufak bir laf söylesem dalga geçti diyecekler.
-----------------------------senmi komiksin benmi komiğim acaba ? yazdıklarına bi baksana kağıda yazar bilgisayara geçirir kendi programlama dilini kullanır
E o zaman dünyada bi elin parmağını geçmez profesyonel sayısı.
Neden hazır portal iskeleti varken kendisi kassın ?
Neyse hocam bu postumada cevap yazma sen.Laf sokmak değil gerçekten yazma.mantık sınırları içinde bi tartışma olmuyo bu resmen fantazi halini aldı :S
Bende çıkıyorum bu konudan tartışma zaten bitmiş konu kayıyo
-----------------------------Arkadaşım sen o yazıyı tekrar okur musun? KİNAYE sanatı var orada tabi ki şaka yapıyorum..
Hayır , başkasının ürettiği programlama dilini kullanmaz.
nasıl olur da bunu ciddiye alırsın anlamıyorum , bilgisyar beyniin sulandırmış , git dışarı biraz gez.
illa espri oldugunu anlaman için :):):) smileyleri mi koymam gerekiyor..