DSLR Makineden Daha Kompakt-Aksiyon Makine Tavsiyesi (Geçiş Yapacagim)
-
DSLR makinem vardı ama artik hayat anlik cikart cekp ile cek olayina döndü zaten yillardir pek de tasimiyorum ona ayrıca bir vakit ayırmak gerekiyor
Cep telefonu cekim icin iphone iyi onu da sevmiyorum
Tasimasi kolay kompakt bir cihaz video cekimiçve foto çekiminde kaliteli bir seyler arıyorum
Cekip wifi ile tele aktarip insta da paylaş gibi
Merak ettiğim bir konu aksiyon kameralarikfito cekiminde nasillar iyiyse dji yada gopro alip gecebilirim
sunyy2003 tarafından 25/Ağu/23 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Galaxy S23 veya S23 Ultra. Şuan Android tarafında kameranın zirvesi bu ikisi. Birde Huawei P60 Pro var ama onda Google yok.
Instagram'a normal olarak yüklersen kalite düşüyor ama galeriden fotoğrafı bulup paylaş diyerek yüklersen iPhone'dan yüklemiş gibi yüklüyor Samsunglar.
https://www.flickr.com/cameras/samsung/samsung_galaxy_s23_ultra/
mkyb tarafından 25/Ağu/23 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Galaxy S23 veya S23 Ultra. Şuan Android tarafında kameranın zirvesi bu ikisi. Birde Huawei P60 Pro var ama onda Google yok.
Instagram'a normal olarak yüklersen kalite düşüyor ama galeriden fotoğrafı bulup paylaş diyerek yüklersen iPhone'dan yüklemiş gibi yüklüyor Samsunglar.
https://www.flickr.com/cameras/samsung/samsung_galaxy_s23_ultra/
Telefon istemiyorum
-
Gopro iyi, cevremde tuslu telefon kullanip resim - video cekimlerinde gopro kullanan bir tanidigim var, epey memnun.
Ben olsam butceme gore sony'nin kompakt kameralarina bakardim ama benim begendiklerimin yurtdisi fiyati ~750 euro civari, burada kaca olur bakmiyorum bile.
-
Aynasız Sony.
Ya da dediğine benzer Amazon dji mağazası da en uygun yer.ukrayna lı yerleşimcilereden oğlanın birisi dji Amazon dan alıyor öte berisini akıllara zarar aparatlar var.
-
Fotoğrafçı bir ruhun yoksa, bu iş senin için bir tutku değilse ve dslr makinelerle kompak ya da diğer makinelerin çektiği video ya da fotoları anında şak diye ayırt edebilecek bir gözün yoksa..
dslr makineyi yanında taşımana hiç gerek yok. pocket al kalem gibi cebinden çıkar çek. alan derinliği aramıyorsan tabi.
-
Hakkinen bunu yazdı
Fotoğrafçı bir ruhun yoksa, bu iş senin için bir tutku değilse ve dslr makinelerle kompak ya da diğer makinelerin çektiği video ya da fotoları anında şak diye ayırt edebilecek bir gözün yoksa..
dslr makineyi yanında taşımana hiç gerek yok. pocket al kalem gibi cebinden çıkar çek. alan derinliği aramıyorsan tabi.
Bu dediklerin vardi ama fotogrğraf çekmek icin ayrı bir zaman lazim ona bir vakit ayirmak lazim
80-200 lensime bakip zamaninda nasil tasimisim tüfek gibi diye sasiriyorum
-
dslr ın tadı bi başka, ona emek ve zaman harcadığın için değerli oluyor zaten. yoksa anlık fotoğraf çekip geçeyim dersen cebindeki telefon her türlü yeterli.
bende de covidden beri kullanmadığım bir canon 80d var, ama hiç satasım gelmiyor, güzel de para ediyor şuan 30k falan diyorlar :)
iyi bir telefon senin işini çözer, diğer türlü gopro falan da alsan pili bitecek, kartı dolacak, anında şak diye kayda giremiceksin, ayar falan gerekecek vs, telefon en kolayı.
-
Canon g7 serisine baktinmi hocam
-
canon m200 var bende, bi aksiyon kamerası kadar küçük değil ama çantaya atıp unutabileceğin kadar küçük.
iphone 14 pro ile karşılaştırınca ciddi fark var. iphone la bunun yerini dolduramazsın
-
Sony A7 IV aldim aynasiz foto efsane cekiyor. DSLR iphone filan yalan aynasiz al