DTP Genel Başkanı Demirtaş Sanırsam Güneydoğuda Askerlik Yapacak :)
-
bu adam askerde paşalardan rahat olur...
-
Kaynak ?
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
bu adam askerde paşalardan rahat olur...
bencede. O adama askerde bişey olursa orduda hukumette cok zor duruma düşer. Hatta adi pkk siyasi kanadını güçlendirmek iiçin bizzat kendisi vurabilir. Bizim birlikte de öcalanın yegeni vardı. Yanına kimseyi yanastırmazlardı. -
askerde ...sinler onu bi guzel inş.
-
o yavşak askerlik falan yapmaz... vatan haini ibnenin teki!. versinler tuvaleti temizlesin! bi boka yarasın bari... mehmetciklerin sıctığı boku temizlemek onun icin bu dünyada yapabileceği en erdemli seydir! :)
-
HaRuKa bunu yazdı:
o yavşak askerlik falan yapmaz... vatan haini ibinenin teki!. versinler tuvaleti temizlesin! bi boka yarasın bari... mehmetciklerin sıctığı boku temizlemek onun icin bu dünyada yapabileceği en erdemli seydir! :)
ahahah doğru söze ne hacet -
askerde disko ya gider bu ^_^
-
egitim zaiyatı, bu kadar basit. benim gibi dusunen bi adam varsa tatbikatta bu itin kafasını bos top kovanıyla ezer sonra kafasına dustu der gecer, yazarlar kagıda egitim zaiyatı. olmayan sey degil.
-
Güneydoğudaki birliklerin cinsel ihtiyacını karşılamak amacıyla gönderiliyor olabilir...Yoksa bunun askerliğine ihtiyacı yok ordumuzun !
-
DkN bunu yazdı:
egitim zaiyatı, bu kadar basit. benim gibi dusunen bi adam varsa tatbikatta bu itin kafasını bos top kovanıyla ezer sonra kafasına dustu der gecer, yazarlar kagıda egitim zaiyatı. olmayan sey degil.
abi ii güzel diyosunuz da bu adama eğitim dahi yaptırmazlar eminim :) bu herife şimdi bişey olsa avrupa birliğinden tut taamerikalılara ordan tut taa hindistanlılar bile nem kapar :B boş boş oturur ztn askerde artı olarak herkes bizim gibi Türklük
düşüncesiyle askerlik yapmıyo :) onu kollayanlar da olacaktır dawasındaki sawcı gibi :)