Dtp İle Koalisyon , Akp
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------elle tutulur bir şey yok mu?! tayyip'e muhalefette elle tutulur bir şey yok mu?! Anladığım kadarıyla bu insanlar Yeni şafak, vakit gazeteleri okuyan; kanal 7, stv, Fox tv, cnn turk izleyen insanlar.. aklıma geldikçe yaptıklarını yazayım:
-Tayyip anamız ağladı diyen çiftçiye, ananı da al git dedi.
-Barış döneminde kendi savcıları vasıtasıyla genelkurmaya sataştılar. Savaş dönemine girince genelkurmayla olan küskünlükleri endeniyle sıçtılar. Daha önce şehitlerdne sitem eden insanlara "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" demişti hemen akabinde Abdullah Öcalan'a "sayın", şehitlere "kelle" dedi..
-Bir bakın bakalım şehit cenazelerinde protestoyu dindirmek için camiye çevik kuvvetleri nasıl sokuyorlar. Savunmaları da cami de protesto olmaz. ulan Refah Partisi döneminde her cuma namazı çıkışı şeriat gösterisi yapan orospu çocukları şimdi camiye siyaset karıştırmayalım mı diyor?! Halkın haklı tepkisini nasıl görmezdne gelir. Bu sadece siyasi bir olay değildir hükümete duyulan nefrettir.. Daha önce camiler kışlamız olacak diyen bir herifin bu tarz savunma yapması çok ilginç..
-Akp döneminde her yerde Ali dibo düzenli şirketler kuruldu. Okullar din okullarına döndü 23 Nisanda küçücük kızlara türbanalr giydirildi peçeler takıldı. Okullara mescitler açıldı.. Arınç Laikliği tartışmalıyız dedi ordu hastir diyince sustu ipneler..
-Çok önemli olan sistem değişikliğini kaynatarak meclisten geçirmeye çalışıyorlar
-Kaçak villalar için af çıkardılar.. 2B(korumalı arazi)leri satışa çıkarmaya karar verdiler, kendi adamlarına sattılar..
-Unakıtan hakkında 5 kere gensoru verildi Akp çoğunluğu yüzünden unakıtan indirilemedi.
-Düzgün dedikleri ekonomi yarağı yedi, Eczacılar para alamıyolar ssk'dan artık eczacılar.. bunun gibi pek çok örnek var. Karadenizde fındık üreticileri küstürüldü.. Halkın ve yönetimin her eksimiyle sırf kendi göt egoları için çatıştılar. Muhalefeti bile yok saydılar.Bunlar sabahın 09:34ünde aklıma gelen şeyler ancak somut neler neler bulunur ve çıkarılır. Akp'yi savunanlar biraz gözlerini açsın.. Eski bir düşünürün bir lafını söylemek istiyorum:
"Bir ülkede sırf çıkarları ya da desteklediği ideolojiye sahip olduğu için yöneticilerin yaptığı haksızlıklara göz yumuluyorsa o ülke erdemini kaybetmiş demektir. Erdemini kaybeden bir ülke bağımsızlık ve egemenliğini'de kaybeder."
-----------------------------
2 sayfa yazi arasindan cidden dikkatle okuyup helal olsun dedigim tek yazi. katiliyorum destekliyorm. bu adamlar tekrar ulke basina gececekler diye herseyi yaparlar DTP ile degil barzaniyle bile koalisyon kurar. arada bi kac kaynama olmus onlari saymiyorm. fakat su bi gercek benim sehidime kelle diye. o orospu cocuguna sayin diyen ciftcime ananida al git burdan diyen. camiilere siyaset karistirmayin diyen. manisa`mda toki lerdeki 18 daireyi uzerlerine geciren. gene sumerbankimi 3.4 trilyona alip 43 trilyona baska bi sirkete satmaya calisan bi hukumet benim basima gelemez. dedilerki bizde milliyetciyiz. bizde sewiyoruz bu ulkeyi. siz turkiyeyi biraz sewiyorsaniz secimlere girmezsiniz cekilirsiniz. ha olurda kaza eseri gene iktidar olursaniz bu ulkeyi bi askeri darbe bekliyordur arkadas. bir askeri darbe 20 yil geriye gitmek demektir. 1987 yilina kim donmek ister ? -
Hakikaten çarpıldım valla bu adamlar neymiş böyle.yarım saat boyunca yazdıklarım Karizmatik Metin Editörünü kullaniym diye silindi gitti.Gerçi yazdıklarımı hergün birileri benzer şekilde dile getirmesine rağmen anlamak istemeyen gene anlamıyor.AKP nin 2002 seçim vaatlerinin hangisini gerçekleştirdiğine bakiym derken aşağıdaki siteyle karşılaştım.Onlar herşeyi hiçbir yorum yapmadan sadece bir derlemeyle koymuşlar buyrun bakın.
ayrıca partiyle ilgili talep istek eleştiri vs vs şeyleride kendi sitelerinde sorup öğrenebilirsiniz.
http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp
ben bi kaç bişey dedim bakalım ne cevap verebilecekler..
-
Beyler tayyip burda taş atmak için öyle bi cevap vermiş chp de zamanında pkk lıları meclise sokmuştu. onlarla ortaklık kurmuştu şu anki leyla zana flan o yüsden fazla kaale almayın bu lafı
-
ahuhua : D hoca yapma ya CHP ye taş atmak içinmiş.yuh amk yuha ne yuh : ) .Kelle der,sayın apo der dtple koalisyon der hala savunuyosunuz yazık ne diyim : )
-
POLECAT bunu yazdı:
Beyler tayyip burda taş atmak için öyle bi cevap vermiş chp de zamanında pkk lıları meclise sokmuştu. onlarla ortaklık kurmuştu şu anki leyla zana flan o yüsden fazla kaale almayın bu lafı
tayyipte o kadar zeka varmi saniyorsun sen? tas atacak zarflayacak kadar ? o adam kelimelerini dusunmeden soyluyor. dili aklindan once hareket ediyor. once soyluyor. sonra farkina vardiginda basit yollarla siyrilmaya calisiyor. hadi onu tas atmak icin soyledi. peki kelle dedi sehitlerimize. ona ne diceksn? hic gittinmi sehit cenazesine ? hic gordunmu o kelle dedigi askerlerimizin ailelerini ? ben gordum. kendi ailemden biriymis gibi agladim. o bizim serefsiz dedigimiz binlerce askerimizi kaybettigimiz catismalarin emrini veren onlara onderlik yapan orospu cocuguna sayin demis birisi. ve tahminimce basbakan!imiz attan dustugunde sende bir gun yas tutmussundur... -
Abicim bu tayyibin hiç övülecek bir yanı yok boşuna konuşmayın diycem bende boşuna konuşmuş olacam eniyisi siz bildiğiniz gibi yapın yaoıyorsunuz zaten.
-
bunca olan şeyden sonra hala akp ya da erdoğanı destekleyenleri görmek çok şaşırtıcı. Yazılacak o kadar çok şey varki, unakıtanın oğlu için gümrük vergilerinin azaltılması, trilyonluk villalar felan ama şimdi ellerimi yormak istemiyorum.
-
Bide şey demezlermi "Cumhurbaskani teroristleri affetti" ya amk kufur etmeden duramicam :))) ulan siyasetten anlamiyorsan kapa ceneni otur evinde pembe dizi izle...bugune kadar cumhurbaskaninin yasa cikardigi nerde gorulmus ? ,bugune kadar hangi cumhurbaskani boyle birsey yapmis :) yasayi hazirlayanlar AKP grubu degilmi ,ilk geldiginde sezer yasayi veto etti ,2.cide anasya mahkemesine gitti ,daha sonra bypass etme dedikleri bir anayasal acikla tekrar sezerin onune getirdiler ve sezerin de gelen yasayi iptel etme hakki olmadigi icin yasa gecti ...simdi bunu cumhurbaskani yapmis gibi anlatmalari adami deli ediyor :)...yani siyaset bilmeye gerek yok fazla...yasalari kim sunar cumhurbaskanina ? meclis ....ee sezer in yasa hazirlama yetkisi yok bu ne kurufasulye bu ne barbunya amk :))
-
bu kadar da olmaz la ne haberler cıkıyor...demin.. birisi tayyipin sülalesinini saddamın ailesi akrabalıkları oldugunu sölüyodu bakalım neler görecez daha:)