Dtp Mitinginde Türk Bayrağı Açan Kürt Genci
-
Helal olsun
-
Çok doğal birşey.
O bayrağın kırmızısını oluşturan kanların içinde lazında kürdünde hepsinin kanı mevcut. Mantıklı davranmış. Kardeş kanı akmasın demiş.
-
ya biraz komplo teorisi falan diyebilirsiniz ama hani bi yandanda aklıma gelen acaba bunu o dtp liler git bunu yap biz seni dövelim böylece diğer bu olay zoruna gidenler de gelsin dtp mitinglerinde bu tip eylem yapsın böylece çatışmalar çıksın falan istemiş olabilirlermi diyorum bu arada eğer gerçekten canı gönülden yapmışsa onun allahına gurban
-
helal olsun abime başka söze gerek yok işte olay budur...
-
adana01 bunu yazdı:
-----------------------------
ya biraz komplo teorisi falan diyebilirsiniz ama hani bi yandanda aklıma gelen acaba bunu o dtp liler git bunu yap biz seni dövelim böylece diğer bu olay zoruna gidenler de gelsin dtp mitinglerinde bu tip eylem yapsın böylece çatışmalar çıksın falan istemiş olabilirlermi diyorum bu arada eğer gerçekten canı gönülden yapmışsa onun allahına gurban
-----------------------------Sence De Saçma Olmaz Mı ?
-
Bu tip insanlara her daim ihtiyaç var.
-
DTP yi Kayseri'ye mitinge davet ediyorum bütün Türkiye'yi dolaşacagım diyordu Kayseri'yede gelsin Anasının ürolojik bölgesini ona gösterelim.
-
IREA bunu yazdı:
-----------------------------adana01 bunu yazdı:
neden ki kardeş saçma olsun sonuçta onlar için kişilerin hayatının önemi yok ve amaclarıda kürtler ve türklerin birbirinden nefret edip birbirlerini öldürmesi kişilerin "ya türkiye bizim güvenliğimizi sağlıyamıyo" diye düşünmesi devletin görevini yapamadığını falan düşünmesi değilmi ve bu olaylarda benim şahsen 1 tane gencin sırf türk bayrağı açtığı için 5-10 kişi tarafından linç edilmek istenmesi zoruma gitti ve ulan acaba bizde buraya dtpliler gelirse aynı şeyi yapsakmı diye düşündüm ve benim gibi düşünen kişiler aynısnı yaptığında buna karşılık olarak dtp lilerin daha fazla zarar vermeye çalışması veya zarar vermesi ile bu olaylar başlamazmı sonuçta büyük yangınlar bi kıvılcımla başla dimi ama :) -
adana01 bunu yazdı:
IREA bunu yazdı:
-----------------------------adana01 bunu yazdı:
neden ki kardeş saçma olsun sonuçta onlar için kişilerin hayatının önemi yok ve amaclarıda kürtler ve türklerin birbirinden nefret edip birbirlerini öldürmesi kişilerin "ya türkiye bizim güvenliğimizi sağlıyamıyo" diye düşünmesi devletin görevini yapamadığını falan düşünmesi değilmi ve bu olaylarda benim şahsen 1 tane gencin sırf türk bayrağı açtığı için 5-10 kişi tarafından linç edilmek istenmesi zoruma gitti ve ulan acaba bizde buraya dtpliler gelirse aynı şeyi yapsakmı diye düşündüm ve benim gibi düşünen kişiler aynısnı yaptığında buna karşılık olarak dtp lilerin daha fazla zarar vermeye çalışması veya zarar vermesi ile bu olaylar başlamazmı sonuçta büyük yangınlar bi kıvılcımla başla dimi ama :)
-----------------------------hocam ardahan'da dayak yedikten sonra normalde Dtp ardahan'da çok zayıftı. o olayda kendileri -yemediği için (:D)- dövüş değil gül falan dağıttılar. bu olaylardan sonra kürtlerden DTP'ye epey destek gelmeye başladı. siyaset haricinde birşeyi değiştirmedi yani. şimdi yerel seçimlerde dtp'nin oyu daha da artacak ardahanda. normalde 500'den az oy almışken 22 temmuzda şimdi çok daha artacak. Türk yoğunluklu bir yerde birşey değişmiyor belkide burası küçük şehir diye herkez brbirini tanıyor çok çabuk toplanılabiliyor. bilmiyorum:D
ediT: bu aralarda her dtp ile ilgili konuda ardahandaki olayları örnek veriyom ama maruz görün:D
-
vukuat bunu yazdı:
DTP yi Kayseri'ye mitinge davet ediyorum bütün Türkiye'yi dolaşacagım diyordu Kayseri'yede gelsin Anasının ürolojik bölgesini ona gösterelim.
-----------------------------Merak etme Türkiyeyi gezecekse Trabzona iner inmez kurşunlarlar :)